Typiskt mig!!

Idag stressade jag iväg till förskolan med Kit lite tidigare eftersom jag hade en tid hos Vladimir som ser till att hålla min rygg i schack så att jag inte får ryggskott. Eller rättare sagt jag trodde att jag hade en tid idag!! Det visade sig att min tid är imorgon samma tid!

image

Ja,ja bättre en dag för tidigt än en dag för sent. Jag gick till Saturnus som ligger runt hörnet istället och åt frukost!

image

Saturnus är ett riktigt mysigt ställe som har sååååå mycket gott! För mig så blev det lax och scrambled eggs till frukost. Det kändes som en riktig amerikansk frukost iallafall den som jag brukar äta på urth café i LA!

image

Sedan en kopp latte på det!

image

Jag vet inte hur ni är som personer men jag har inga problem med att sitta och äta själv på ett café/restaurang! Vissa av mina vänner tycker att det är enormt pinsamt och skulle aldrig göra det. Det roliga är att jag har märkt att man faktiskt blir ganska uttittad om man sitter själv, jag vet inte om det beror på att folk tycker att det är konstigt att någon sitter ensam eller om det är för att det just är jag. Fast sitter jag med någon så är det aldrig lika många blickar man får som när man sitter ensam. Hur känner ni? Tycker ni att det är jobbigt att sitta ensam?
Kram L

 1. claudia skriver:

  Jag älskar att fika själv det är sammankopplat med avslappning för mig eftersom jag alltid brukade plugga på fik när jag gick i gymnasiet.
  En sån där student som beställde en kopp té och sen satt i timmar och tog upp ett helt bord.
  Men ägaren var ok med det eftersom jag rekommenderade stället till folk och även emellanåt släpade dit mina vänner som spenderade en massa pengar på allt möjligt gott.
  Min moster känner som du att folk tittar mycket när hon går omkring på stan och speciellt när hon är ensam, men det blir ju så om man syns i media.

 2. elin skriver:

  Hej! Har skickat ett mail till Linda i fredags förra veckan angående sälja banden mucka inte i min dotters skola men har fortfarande inte fått något svar på mitt mail. Nu undrar vi är det barncancerfonden pengarna går till eller bara barnfonden är det någon skillnad? Är väldigt tacksam om jag kan få svar snarast 🙂
  Mvh Elin

  1. Hej!
   Jag undrar också då min dotters klass också vill sälja. Vet inte ens vart jag skulle mejla…Tröjorna ”mucka inte”, vart kan man köpa dom? // Christina

 3. Åsa skriver:

  Jag följer idol varje gång det sänds och varje gång så lägger jag märke till hur ”fett” ditt hår ser ut att vara. Väldigt ofräscht!

  1. Anna skriver:

   Amen hallå!! Att du orkar…..

 4. TessM skriver:

  Nämen du skojjar! Heter din naprapat VLADIMIR!! Vår Vladimir!! hahaha! Den var ju jätte kul! Eller var det VÅR Vladimir som fixade ryggen! 😉 hihihi! Hälsa Vladde- snart blir det fest igen! Kram på dig finis! Miss u! See you soon. Tess:)

 5. Jaana skriver:

  För min del älskar jag att sitta själv på ett fik och titta på folk. Fika och frukost går bra att sitta själv tycker jag… värre är det med en middag på kvällen! Då vill jag helst inte sitta ensam. Många gånger köper jag med mig något och tar med på hotellrummet om jag är iväg hemifrån och behöver ha i mig mat på kvällen. Men som sagt, en fika eller lunch går hur bra som helst! Märkligt… vad är egentligen skillnaden??

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..