Godmorgon!

Som ni vet så har mina egen designade kläder från The Brand precis kommit ut i butik och det känns jättekul!

image

Kits favoriter den här veckan har varit bla det som går i grått med dödskallar på, som han hade på sig igår!

image

Och onepiecen som han valde att ha på sig idag!

image

Idag ska nämligen Kit ut i skogen med sin förskola och då gäller det ju att smälta in he he.

image

Stackars lilla Brorsan har fått operera bort två mjölktänder som han tyvärr inte har lyckats tappa själv.  Så han är lite ynklig för tillfället.  Men vem skulle inte vara det med 5 stygn i munnen.

image

Tog en promenad med Brorsan och träffade Bianca och Pernilla som var på väg till en intervju för Aftonbladet.  Själv ska jag på ett hemligt möte för nu kliar det i entreprenör fingrarna och jag måste få utlopp för en ny idé som jag är fast besluten om att genomföra och ha igång inom 4 veckor!  Kram L

 1. Anki skriver:

  Både tuffa och härliga kläder på en sån söt liten Kit 🙂 Hade gärna själv velat ha något liknande i klädväg 😉
  Kramar från Skåneland

 2. Suuuperfina barnkläder på världens sötaste lilla modell!

 3. Julia skriver:

  Det grå setet med döskallar är superfint. Gick just in på babyshop för att kolla lite närmare. Normalt är ju storlekarna för min son 98/104 men nu var det lite annorlunda 92/98 eller 104/110…. Min son är nästan på dagen lika gamal som kit, så vilken storlek har kit på bilden?
  Kram Julia

 4. Isabell skriver:

  När kommer ”mucka inte” kollektionen? 🙂

 5. Barbro skriver:

  Hej! jättehäftiga barnkläder även på vuxna tycker jag det är häftigt. Själv älskar jag militärgrönt brunt och svart neutrala färger och roliga bälten då är det jag. Man ska ha det man trivs i och tycker om….Lycka till med ditt uppdrag vad det nu är. Ha det gott.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..