Judo!

På tisdagarna och fredagarna går Liam på judo.  Det är verkligen roligt för Liam har ett super intresse när det gäller judo,  han är verkligen jätteduktig.

judo1

Det tråkiga är att judon ligger i midsommarkransen som ligger på helt andra sidan stan från där vi bor.  Sedan så börjar judon kl 17.00 så det är mitt i rusningstrafiken!! Det brukar ta en timme att åka dit och stackars Kit får snällt åka med.

wpid-img_20140909_171942.jpg

Men med en liten glass och dvd med hörlurar under judon så fungerar det väldigt bra.  Men visst är dit och hemresan jobbig, och ibland händer det att någon av killarna blir åksjuka och vill kräkas,  så jag brukar alltid ha en hink med mig för säkerhets skull.  Det tråkiga är nu att jag börjar med mina livesändningar på fredagar och då finns det ingen som kan skjutsa Liam till träningen,  men jag hoppas att jag hittar en lösning på det för det är inte kul att han blir lidande och får hoppa över judon för att jag måste jobba.
Nu är det dax att titta på Idol, jag har faktiskt sett programmen innan dom går på tv det här året vilket är både kul och spännande.
Kram L

wpid-screenshot_2014-04-14-09-28-07-1.png

 1. Hej Laila!
  Jag har en kusin som älskar musik och han gör massor av låtar skulle inte du kunna fråga Anders bagge om inte han skulle kunna lyssna på några av hans låtar? Bara lyssna och kanske säga vad han tycker om han vill så klart.
  Min kusin heter oliver Forsmark och han var med i Svensktoppen nästa men ”stay the night”
  Annars kan han gå in på youtube och söka på ”Viper roll the dice” och den första är han och sen om man går på alternativ eller nått så kommer en annan låt och den heter ”viper down”.
  Skulle verkligen vara jätte snällt för jag tycker han är grym och han lever verkligen för musiken.
  Tack i förväg!!!!
  Mvh Evelina

 2. Cattis skriver:

  Oj då vad det inlägget retade. Självklart tycker jag inte att nån ska sluta jobba, onödig dum kommentar. Nej jag vet att inte alla jobbar 8-17, jag är en av dom med oregelbundna tider, dag/kväll/natt, vardag och helg. Men hos oss har det varit självklart att ställa upp, ja naturligtvis om möjlighet funnits. Vilket det oftast har gjort. Men visst fick även mina barn hoppa över nån gång när det inte funkade.
  Hur som helst, hoppas det löser sig för Liam.

 3. Milo skriver:

  Tycker att Idol är snäppet bättre i år och det beror på er i juryn. Längtar nu efter live-sändningarna. Kramar 😀

 4. elin skriver:

  Vad jag önskar att jag kunde hjälpa dig! Tyvärr bor jag i Södertälje. Dock jobbar jag i älvsjö alla fredagar o slutar kl 16. Om Liam skulle kunna ta sig kommunalt till älvsjö station på fredagar skulle jag kunna köra honom till midsommarkransen innan jag åker hem. Så kanske ex niklas kan hämta efter sitt jobb?
  Helt galen kommentar, men jag är en helt vanlig tjej på 27 år som vill hjälpa mina medmänniskor om jag kan.

  1. Annika skriver:

   Men herregud… känns som att det mest vore för din skull då? 🙂 Om han kan åka kommunalt hela den vägen och byta osv så kan han väl lika gärna åka till Midsommarkransen själv! Håller med om att det var galet.

 5. Anna skriver:

  Laila, köp spökar på apoteket så slipper du hålla på att släpa en hink i bilen

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..