Höstens dag!

Idag har jag varit på Liams skola och firat in höstens dag.

image

image

Alla elever sålde kakor,  bullar och leksaker för att dra in pengar till klasskassan. 

image

image

Jag hittade ett välbekant ansikte mitt i folkhavet. Eller rättare sagt flera välkända ansikten.  Pernilla,  Liam och Liams lärare Maud var redan plats. Jag frågade Liam varför han hade målat ansiktet blått och hans svar blev kort och gott. – varför inte?

image

image

Kit var spänd på att få gå och titta runt lite bland alla saker,  tänk om man kunde köpa något!!

image

Och tillslut köpte vi två leksaksgubbar för 5 kr st. Ett riktigt kap skulle jag vilja säga.

image

Liam och hans kompisar tog med Kit på en ”liten” åktur men det slutade nog inte som Liam hade tänkt.

image

image

Kit skrattade bra åt Liam när han själv flög av. Nu är vi hemma igen och Liam pluggar Matte med söta Matilda från My Academy. själv så ska jag ställa mig och klappa händerna åt Kit när han bajsar i toaletten.  Det är enda sättet att få Kit att bajsa i toaletten. I sommras blev Kit blöjfri men han vägrade att bajsa på toaletten och valde att göra det utomhus vilket resulterade i att jag fick gå och plocka upp bajs efter honom. Men sedan jag har börjat med att jubla och applådera efter varje gång det kommer en plutt  när han sitter på toaletten så har det lossnat vilket är ett riktigt ralleluja moment!  Kram L

image

 1. Anna skriver:

  Haha – jaa, vad gör vi inte för våra barn.

  Nu är mina 9 och 14 år gamla, men när vi pottränade så brukade vi sitta och läsa medans de satt på pottan, tills det blev ett ”resultat”. Och applåder efteråt, såklart!

  Tack för en bra blogg – trevlig helg!

 2. Anki skriver:

  Ja, vad gör man inte för sina barn 😉 Funkar det med med applåder när Kit sitter på toa och lämnar något resultat så hade jag oxå gjort det. Jag menar att det är ju en period nu som kommer att växa bort när han väl har fått kläm på att nr 2 oxå görs på toa 😉
  Heja Kit, du är jätte duktig <3
  Kramar från Skåneland

 3. /a skriver:

  Undrar? vad är det för märke du har på dina jeans?? första bilden från Höstensdag.
  /Ann

  1. /A skriver:

   Tråkigt att du inte svarar 🙁 tyckte dom va snygga…..

 4. A skriver:

  Var bullarna/kakorna goda?

 5. Vera skriver:

  Hej Laila! Jag undrar verkligen över Amanda Aasa som åkte ut redan i gruppmomentet trots att hon gjorde en helt fantastisk audition. Hon var en av de som ni blev mest imponerad av och hon verkade ha allt. Fenomenal röst, låtskrivare, stil, utseende…. Ni säger att ni inte bara ser till det enskilda momentet utan alla framträdanden de gjort hittills. Hur kommer det sig att hon åkte ut då? Det händer säkert en hel del bakom kulisserna som vi tittare inte får reda på. Jag är övertygad om att Amanda kommer slå igenom stort ändå på annat sätt men hon kändes verkligen klockren för idol…?

  1. laila skriver:

   Vi är 3 i juryn som har olika åsikter och vi måste komma överens och det har varit många diskussioner om alla deltagarna och deras potential.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..