Hos Antonio!

image

Då är man nyfärgad och glad,  Antonio som brukar gästblogga hos oss under skönhets fliken är en otroligt duktig frisör. Han kommer att medverka i
7 :ans nya storsatsning som börjar om några veckor där man ger chansen till lite äldre kvinnor att bli modeller.  Lite kul tycker jag eftersom det oftast finns ett bäst före datum för att kunna bli modell. I det här programmet är det kvinnor från 30-60 som är med. Iallafall så gör Antonio allas hår i alla program så ni kan tänka er att när man själv behöver få en tid så är det lika lätt som att vinna 1 miljon kr på lotto.  Men idag tog jag hem storvinsten he he.

image

Träffade Alexandra Pascalidou som Antonio också fixade med hjälp av sitt crew. Ser ganska komiskt ut när båda sitter i telefonen och pratar.

image

Och ännu roligare när Antonio vill ta bilder från olika håll när man är mitt i en intervju i telefonen.

image

Igår tog jag med min gulliga son till Farang och har ni aldrig ätit där så  kan jag bara säga gör det, det är en av mina favorit restauranger, och Liams också för den delen.

image

Och efter den bilden så dog kameran!  Nu ska jag springa vidare på ett möte,  kram så länge så hörs vi senare! L

 1. Otroligt snygg frisyr!! Så fint med lite kortare hår!!

  1. Maria skriver:

   Kortare hår ??!! Det är väl Pernilla som har ?

 2. Jessica skriver:

  Eeh..apropå inget kanske..men, jag ligger inlagd med min 3 månaders flicka. Inget jätteallvarligt..hoppas jag! Vilket sorgligt rum. Vita väggar, en instanssäng. Nån har gjort ett tappert försök att piffa upp lite med en Nalle Puh-bård på ena väggen och en Nalle Puh-lampa felcentrerad i taket. Annars var det inte jättekul! Jo, en Ikea-ram med en katt i glasögon. När jag ligger och funderar mitt i natten, slår det mig hur otroligt viktiga Ronald McDonald husen är.Det har jag väl förstått innan, men jag känner det extra starkt nu. Det skar i hjärtat när jag pussade mina andra två barn hejdå. Jag sa -Mamma älskar er, jag hoppas vi får komma hem imorgon.
  -Kan du komma klockan ett? sa lilla 4-åringen som inte kan nåt om klockan. Jag skrattade!
  Jag förstår nu mer än någonsin hur viktigt det är att hela familjen får bo tillsammans när ett barn blir sjukt.
  Jag lärde mig av en kompis att alltid lägga växelpengarna man får tillbaka på McDonalds i deras insamlingsbössa till Ronald McDonald-husen..det gör ju nåt..om alla lägger 2 kr, menar jag!
  Nu svävar jag ut känner jag..kanske ska försöka få nån timmes sömn!
  Ta hand om er och glöm inte ta vara på varandra och var tacksam varje dag man mår bra♥

  1. Anneli skriver:

   Om du bara visste hur viktigt det är med Ronald McDonalds boende, vi har bott så när våran 6 mån hjärtopererades. Fanns inte en möjlighet för oss att åka mellan sjukhus o vårat hem. Så är bra att skänka i dessa bössor om så bara några kronor. Tack

 3. Barbro skriver:

  Trevlig Helg på dig Laila!

 4. Anneli skriver:

  Haha Äldre kvinnor från 30 år. Schysst!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..