Vinmässa!

Idag har jag varit på vinmässan i Västerås. 

image

Det har varit riktigt lyckat och jag är så glad att Ruby zin har tagits emot så bra. Det är verkligen kul att höra att många av er som tidigare inte kunnat dricka rödvin på grund av att ni mått dåligt och fått olika allergiska reaktioner kan dricka det här vinet. Och samtidigt är det kul att höra från er som inte har några problem med rödvin att ni gillar det och tycker att det är ett gott vin.

image

Ruby Zin boxen finns nu i systemet på 150 systembolag och en rolig nyhet som vi lanserar idag är att den även finns att köpa på flaska för 89 kr. Eftersom den är ny så måste man beställa vinet på systembolaget men beställer tillräckligt många så blir den också en del av sortimentet precis som Ruby zins box har blivit.  För er som inte vet så är detta det första vinet på den svenska marknaden som finns för dom som är känsliga mot rödvin.  Det innehåller 5 gånger mindre histamin än vanliga rödaviner och 3 gånger mindre garvämnen ä  vanliga rödviner. Och för er som inte mår dåligt av rödvin så är det ett lättdrucket vardagsvin som är mjukt.  76680 är artikelnr på systembolaget om ni är nyfikna.

image

image

Nöjd men lite trött efter mässan åkte jag hem igen och hittade en trött Kit

image

Kit har fått en fin kudde från Lundmyr som han har blivit väldigt fäst vid.  Vart han än går så ska kudden med.

image

Nu ska jag hoppa i badet och bara ta det lugnt kram L

 1. Madde skriver:

  Jag har aldrig tålt rödvin får jätteont huvudet dagen efter bara av ett glas. Har nu druckit Ruby Zin hela sommaren och har inte fått huvudvärk dessutom tycker jag att det är ett jättegott vin

 2. Ulrika skriver:

  jättebra & gott vin. Ett av de godaste jag druckit.

 3. Anki skriver:

  Efter som jag är en av dem som inte kan dricka vanligt rött vin så måste jag bara testa ditt RubyZin. Har bara inte hittat det de få gånger som jag besökt ”bolaget” 😉
  Kram till dig Laila från Skåneland

 4. Jag måste verkligen pröva ditt vin. Är ingen vindrickare men blir sugen på att testa det 🙂

  Kram

 5. Finns vinet att köpas här i Finland skulle gärna köpa de annars…:)

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..