Godmorgon!

image

Är redan inne i stan för möten och när man har tidiga möten så är café mocco en höjdare att ha dom på för deras frukostar är grymt bra!

image

Innan jag åkte till stan så tog jag en promenad med Brorsan och följde med Liam till skolan.  Liam är redan trött på skolan och längtar efter vinterlovet,  jag känner verkligen igen mig i Liam jag var inte heller så förtjust i skolan men det är bara att försöka se på det positivt och göra det bästa av situationen och försöka hitta på sätt som gör att det blir roligt, men lätt är det inte!

image

Igår så var det Idol igen och eftersom jag inte är hemma på kvällarna så hade jag förpreppat Liams favorit soppa som han älskar. Tänk att jag som är så dålig på att laga mat har en paradrätt som killarna verkligen ber mig om att göra hemma det är stort ha ha.

image

Gårdagens outfit kommer från 2ndday och skorna från river Island. Jag måste säga att gårdagen var en besvikelse. Jag vet ju vad dom här killarna kan och så dåligt som alla sjöng igår har dom nog aldrig sjungit. I en sån här tävling kan verkligen vad som helst hända och det var tydligt att det var mycket nerver som spelade in igår.  Jag hoppas verkligen att deltagarna idag gör bättre ifrån sig och får kontroll på sina nerver så att dom klarar av att leverera på scenen.

image

Det är som sagt ganska långa dagar,  och nu när vi är i mitten av veckan så börjar man känna av att man jobbar från morgon tills man är hemma kl 23.30

image

Men man ska inte klaga när det rullar på för samtidigt så har jag väldigt roligt.
Kram L

 1. Mysia skriver:

  Hej, varför kunde inte Niclas laga mat om inte du var hemma?

 2. Mia skriver:

  Hej.
  Som vanligt är du snygg. Idag köpte jag vinet. Ruby zin och det var verkligen jättegott.

 3. Anna skriver:

  Hej Laila!
  Jag hoppas av hela mitt hjärta att ni tar in Rolf som Wild Card.
  Han är helt klart en av de bästa killarna sångmässigt plus att han har ju så sjukt skön personlighet ..det behövs i Idol 🙂

 4. Irene skriver:

  Får ni fram några nya stjärnor?

 5. Sole skriver:

  Jag dör så snygg och sexig du är. 😉

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..