Hinner inte med! !

Hjääääälp jag hinner inte med!! Som ni vet så har jag haft livesändningar varje dag den här veckan och det börjar nu ta ut sin rätt! Det är långa dagar  och så här i efterhand så kanske det inte var smart av mig att boka in möten på den lilla tiden som finns innan man åker till studion. Men idag är det sista dagen och då avgörs det vem som kommer att få vara med oss i höst. Så här får ni lite bilder från dom två senaste dagarna som gått!

image

Den lilla tiden man får pussa på Kit är guld värd och att hänga med till förskolan så att han får visa vad han har byggt var ett måste.

image

Måste bara visa mitt nya samsung skal i swarovski,  älskar det!!

image

Anders ville också vara med och ville att jag skulle hälsa till er från honom,  så nu gör jag det ha ha Anders hälsar.

image

Onsdagens outfit kommer från pulz jeans och byxor från Hugo boss skorna är från river Island

image

Smycken kommer självklart från www.rockbysweden.com och kommer ut i butik och våra webbshop i oktober.

image

image

Våra kloka som är väldigt viktig att hålla reda på. Vi får inte prata för lite eller för mycket för då kan det bli katastrof eftersom det är livesändning.  Ibland måste man fylla ut tiden och prata för att man kanske inte pratat för kort sedan tidigare. Då gäller det att hitta på något relevant att säga och ibland är det riktigt svårt eftersom man redan sagt allt.

image

Idag har vi alla varit uppe och myst tillsammans och ätit ägg och bacon till frukost,  det går alltid hem!

image

Gårdagens outfit kommer från Hugo boss Och skorna är från Bull boxer! Nu ska jag fortsätta umgås med mina killar kram L

 1. Shit du är ”sketasnögg” kvinna! 🙂
  Gillar din stil, vi har samma smak i mycket! å gillar det nya halsbandet!
  Å ja hälsa Anders! han får gärna hälsa tillbaka haha 😉
  Kramar N

 2. Hej Laila!
  Nu har jag läst din blogg ett tag men aldrig kommenterat förut.
  Jag gillar din blogg, den är mysig och dina söner är sååå söta!
  Jag heter Satu, bor i Haninge, söder om Stockholm och har 6 småttingar mellan 0-6 år 🙂

  Jätte roligt att följa dig än en gång på Idol också, min dotter Nicole 6 år härmar dig vareeeenda dag, från när det var casting och Lisa hade precis sjungit och du sa ”Im sorry it´s over” (du hade sagt att ni hittat vinnaren) det tyckte barnen var riktigt kul och nu säger hon så varje dag, när jag tex ber henne plocka upp i rummet eller något. Ville bara säga det .-)

  Keep up the good work!

 3. hilmi skriver:

  Är det bara jag som får känslan av att Laila och Niclas har separerat??!

  1. susanne skriver:

   Har samma känsla!

 4. Du ÄR grymt snygg i blått så mer blått darling. Puss på dig och bra jobbat!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..