Jag vill handla!

Igår åkte vi till Lidingö centrum för att handla.  Kit ville absolut vara den enda med vagn så det blev rätt trångt.

image

Kit bestämde att det skulle bli tacos till middag även om det var en helt vanlig tisdag!  Och då måste man ju också ha efterrätt så Kit tog även lite glass.

image

När vi gick förbi chipshyllan så sa Kit
– Mamma är det lördag och blinkade med sina stora ögon och långa ögonfransar!  Men tyvärr hur söt och charmig lilla Kitsson är så var det inte lördag.

image

Liam som fortfarande tror att det är sommar var också med och plockade med sig lite ölkorvar som han älskar.  Det är verkligen lustigt att  Liam vägrar att ha på sig jacka eller en långärmad tröja eller strumpor förrän det verkligen  verkligen inte går att gå utan. På sommaren vill han dessutom bara vara barfota, det vanligaste är att skorna blir borttappade för han tar av sig dom ute någonstans och glömmer sedan vart han tog av sig dom eftersom han springer iväg barfota till nästa ställe.

image

Nu ska jag och Anders på ett möte vilket ska bli kul för ett kommande projek kram L

 1. mia skriver:

  Jag vill ha dina jeans 😛
  Vart har du köpt dom? Skit snygga

 2. Cicci skriver:

  Många frågor kring separation. Inget konstigt alls. Minns när Läckberg och Melin separerade alla var som frågetecken. Vi har ingen aning om hur andra människor har det kändis eller inte. Jösses många av oss känner ju knappt sin partner. Sen håller jag med, stämmer det är det tråkigt. Sen kan man ju undra vem som skvallrat säker källa. En dålig vän? Absolut!

 3. anette skriver:

  Ingen rök utan eld,,tyvärr:(

 4. Tyckare skriver:

  Äntligen var de fått in ”Ditt vin” Ruby Zin på Torpavallen här i Göteborg. Vilken överraskning! Det är helt i min smak – mjukt, mustigt, kraftigt men ändå så lättdrucket till det mesta!

 5. helene skriver:

  Oj vad många skvallerkärringar som är igång här inne.
  Att ni bara orkar ??????

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..