ANNONS

Möten!

/

Idag har jag haft möten för olika spännande projekt som ni snart kommer att få reda på. Jag började i morse på café mocco och beställde en frukost och väntade in mitt möte, jag var en timma tidig, så jag satt och tog det lugnt.  Men efter att ha väntat i över en timme så började jag undra om jag förstått fel på mötesplats.  plötsligt kommer jag på att det inte alls var på café mocco som mötet skulle vara utan i Sollentuna! !

image

image

Så stackars Mia fick snällt vänta medan jag tog mitt virriga huvudet till Sollentuna. Mia är hjärnan bakom barnmärket Lundmyr of sweden, som jag personligen älskar.

image

Åkte sedan tillbaka till stan för nästa möte med min kompis eller som jag kallar honom Brorsan som är en av hjärnorna bakom dbrand också en personlig favorit. Jag samarbetar mycket med dbrand  bla har jag designat deras träningskläder.

image

Det blev en grym sashimitallrik. Och lite planering. 

image

Nu har jag precis kommit hem och tagit Brorsan på en promenad  jag övade lite lydnad med Brorsan att komma och sitta på komando och det går verkligen superbra.

image

Sedan var jag bara tvungen att prova dbrands nya jacka

image

Och den är ju sååååå fin måste jag säga

image

Älskar färgerna blommorna och fjärilarna.  Man kan inte annat än bli glad när man ser den.
Kram L

26
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00