Backstage på Idol!

Då drar fredagsfinalerna igång!

image

Man är på plats tidigt för att göra synkar vilket innebär små korta inslag som ska visas i programmet om vad vi tyckte om förra veckan eller dagens tema.

image

Sedan är det dax att byta om och lägga på den sista touchen

image

Sådär klar! Klänning från Nevada Love Maruschka och smycken från www.rockbysweden.com

image

Ny loge hurra! !

image

Var bara tvungen att prova giffeln i år igen. Detta året kan publiken själva prova på att sjunga i giffeln backstage ha ha

image

Therese som är vår komersiella projektledare tyckte att jag skulle ha på mig giffeln i tv men där drog jag gränsen ha ha!

image

Ja det finns mycket man kan göra backstage med Idols sponsorer

image

Va?? Någon har tagit min bil och satt klistermärken på.

image

Köket som alltid bjuder på godis chokladbollar, gifflar och massa annat gott. Man får verkligen ha hög moral om man inte ska gå och små äta hela tiden.
Kram L

 1. susanne skriver:

  Herregud. Fattar ni inte att hon inte har lust att skriva nått här alls när ni e så nyfikna. Spelar ju ingen roll om hon skriver om tex idol så bombaderar ni henne med annan skit. Lägg av

 2. Ellali skriver:

  Hej fina Laila!
  Har du köpt den mönstrade jackan?
  Gör det!!!! Den var fin på dig och du och omgivningen blir glad/glada av den!!!! 🙂
  Slå till !!!! 🙂
  KRAM!!!!

 3. Hej fina Laila! Har en fråga till dig.. Kan man nå dig på mejl?

  Kram

  1. helen skriver:

   Prova via Rock by Sweden 😉

 4. Vera skriver:

  Jag tycker att det är jättemärkligt att Laila inte kommenterar löpsedlarna. Det är väl inte det minsta konstigt att hennes trogna följare här undrar när man ser så dramatiska rubriker. Hon har själv bjudit in till sitt privatliv genom bilder och texter här på bloggen om familjeliv, hus och hem. När Laila och Niclas gifte sig vill jag minnas att de till och med bjöd in en kvällstidning att följa dem på bröllopsresan. När det sedan blir svårt eller jobbigt så skriver hon ingenting och verkar tycka att det inte angår någon annan. Jag tror att väldigt många här helt enkelt bryr sig om Laila och undrar av omtanke. Det vill säga det inte i första hand en skock hyenor som är ute efter skvaller eller inte har ett eget liv. Följer man en blogg länge kan personen nästan kännas som en kompis. Jag tycker Pernilla är ett bra exempel som skriver om både bra och dåliga sidor i livet – även om hon så klart också bara berättar valda delar på sin blogg.

  1. Precis så! Håller verkligen med om det du skriver !

  1. Marie skriver:

   Håller med dig till 100%!!

  1. M skriver:

   Förstår hur du resonerar. Men OM det är något tråkigt på gång så är det ju inte direkt samma sak som att dela sin bröllopsresa med pressen och offentligheten. Sin lycka och kärlek vill man ju skrika ut, men om något är fel vill man nog gärna landa i det och försöka ta hand om nära och kära först. Alla kan dessutom ha en fnurra på tråden och kanske inte veta hur utgången ska bli. Och vad vi får för info är ju skitsamma, det är inte vår business även om vi bryr oss om dem hur mycket som helst. De har inga skyldigheter.

   Hoppas att familjen B-W mår bra!

  1. MalIn skriver:

   Ingen människa, känd eller okänd, har några som helst skyldigheter att dela ned sig av hela sitt privatliv! En del är mer öppna än andra men alla har rätt att dra en gräns och var den går är enbart upp till var och en. Oavsett hur mycket anda bryr sig så angår det inte någon annan än familjen själva. Märkligt att så många har svårt att respektera det. Borde bara en självklarhet och allmänt hyfs.

  1. Helen skriver:

   Jo, jag håller med dig 🙂

   Märkligt nog känns det precis som att jag känner Laila, att hon är min kompis. Fast så är ju inte fallet.

   Men om hon skulle vara min nära kompis, så skulle jag respektera henne så pass mycket att jag skulle vänta tills hon själv vill berätta. Vad det då än må vara.

   Sen är det ju så att om hon berättar för oss ( kompisar ) så är det ju inte bara vi som vet utan det står överallt på löpsedlarna. Förstår ni inte det? Ni som håller på å gnäller på henne.

   Hon har ju faktiskt barn, låt dom nu vara ifred.

   Många stora kramar till både Laila å Nicklas, tycker synd om er som ej får vara privata.

  1. helene skriver:

   Håller verkligen med dig Malin.
   Alla människor har ett privatliv såväl offentlig som icke offentlig.

   Tycker det är hemskt att läsa alla dessa oförskämda, vidriga och fruktansvärt nyfikna kommentarer.
   Skulle ni verkligen vilja ha det så själva.
   Tror inte det va ???

  1. Håller med Malin och helen. Laila är inte skyldig att kommentera något. Det är många här som inte vill dö nyfikna det är helt klart.

  1. Alec skriver:

   Håller med Vera. Självklart har hon ingen skyldighet att kommentera, men det blir ju lätt en höna av en fjäder om man bara är tyst, fast det kanske är det hon vill om det ändå inte är sanna rykten, ”all publicitet är bra publicitet” om man ska va cynisk. Och hur svårt kan det va att bara skriva ”nej, det stämmer inte” och så är det färdigt med det. Nu blir ju känslan att det faktiskt är sant, och DÅ kan jag förstå att hon ligger lågt i ämnet, men det går ju inte hur länge som helst. Tids nog får vi veta, och vi hoppas väl alla här att det bara är en skvallertidnings dumma påhitt, eller en persons sjuka osanning.

 5. Alec skriver:

  Tror inte det är nån bra idé att försöka tiga ihjäl dessa rykten…skriv NÅNTING!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..