Middag på Griffin!

Igår så firade vi på Griffin med tv 4!

image

Vi firade att Idol fyllde 10 år och pratade om hur det har varit under alla åren med alla härliga och roliga minnen.

image

image

Griffin som ställe är urmysigt har ni inte varit där så tycker jag att ni ska gå dit för maten är riktigt god.

image

image

På fredag får vi äntligen in våra mucka inte armband på www.rockbysweden.com där 25 procent går till Ronald McDonald barnfond för att skapa ett hem hemifrån för svårt sjuka barn och deras familjer.Inget barn ska behöva bli separerad från sin egen familj bara för att man blir svårt sjuk. Armbanden kostar 99 kr

image

Känner ni att ni själva vill sälja dessa armband för att dels hjälpa till att samla in pengar till fonden så att man kan bygga ut husen som redan finns eller bygga nya hus, och samtidigt kunna samla in egna pengar till klasskassan eller om ni går i någon fotbolls/hockey klubb osv så är det bara att kontakta linda@rockbysweden.com
Kram L

 1. Hej. Jag beställde 2 armband idag, men undrar också vart jag kan få tag i t-shirts?

 2. Julia skriver:

  Du ser så ledsen ut…

 3. GB skriver:

  2 armband beställda ,men jag undrar vart jag kan köpa ”Mucka inte” tröjorna?

 4. Vacker du äääär Laila!!

  Klart att jag ska beställa ett armband, om inte flera!! 🙂
  Kram

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..