Ibland är det jobbigt. ..

image

Ibland är det jobbigt att ha sin pappa och mamma i olika länder,  det är ju inte direkt lätt att säga, – jag sover hos pappa i natt eller nu åker jag till mamma och är där, eftersom avståndet är så stort. Idag har varit just en sådan dag då Liam verkligen längtat efter sin pappa och hade önskat att han var i sverige. Och som han säger det spelar ju ingen roll om jag skulle bo i USA då skulle jag ju längta efter dig mamma och sedan så har jag ju mina kompisar här också. Det är inte lätt att trösta i en sådan situation mer än att försöka få Liam att tänka positivt och krama om honom. Tänka på att han faktiskt har en pappa som lever och älskar honom som han kan träffa på sina skollov och sedan så har han väldigt många morbröder och en moster som älskar honom överallt annat och som är väldigt nära. Men visst gör det ont i hjärtat när ens barn blir ledsen och man känner sig maktlös det är en vidrig känsla. Nu har vi skypat med Liams pappa och pratat alla tre och Liam känner sig gladare då han har fått ur sig allt och berättat hur han känner. Och det är en stor lättnad. Jag uppskattar  verkligen att Liam alltid berättar hur han mår och känner.  Jag brukar alltid säga att jag vill veta och du har alltid rätt att få känna det du känner och säga vad du känner. Det är ok att vara förbannad eller ledsen på dom man älskar det är vi alla någon gång, det viktigaste är att man berättar och får gehör och pratar igenom allt tills det känns bra. Så efter den här dramatiska kvällen är jag faktiskt helt slut och ska nu efter att ha bloggat klart gå och lägga mig kram L

image

 1. anna skriver:

  Fina Laila!
  Jag ser det också som något väldigt viktigt att man har bra relation med sin föredetta. Igår firade jag farsdag med honom och barnen. Ja jätteviktigt att barnen tillåts berätta precis allt de känner ♡

 2. stina skriver:

  Varför i hela friden blir några Fan sååå arg när någon nämner Niklas! Är dom som undrar nyfikna? När Niklas från blogg början alltid funnits.och Laila ofta nämnt han? Absolut inte! Inga konstigheter alls då jag alltid fått uppfattning på bloggen att dom flesta även gillar Niklas.och hans matlagning!! Va lite vänliga i tonen och lägg istället energi/tankar till nära och.kära som gör oss påminda denna helg/ kram och Fuck cancer!!!’

 3. Ebba skriver:

  Jättefint och så men ärligt… vilken snygg pappa han har!!! 🙂

 4. Inte lätt alla gånger 🙁
  men vilka fina föräldrar han har Liam <3
  Värdefullt för han.

  Har aldrig haft den kontakten med min mamma och pappa. Aldrig fått känna den kärlek och att jag duger som jag är. Men bara att kämpa på.
  Blir därför så rörd övwer när jag läser om föräldrar och barn relationer. Fantastiskt när barnet få den kärlek och bekräftelse, vilket ska vara självklart tycker jag men vet att så är det inte hos alla vilket idag, som vuxen smärta mig.

  Stor varm KRAM till er

 5. Cajo skriver:

  Du gör så rätt Laila! Har själv en dotter i Liams ålder som inte träffar sin pappa ofta, dock av andra anledningar. Men just detta att bekräfta ledsenheten som kommer ibland och att få förtroendet att få veta är så viktigt. Att barnet vet att de kan berätta och att föräldern kan ta hand om sorgen tillsammans med dem.
  Precis som du säger så känns det lättare att dela sorgen och att man pratar om känslorna.
  Du verkar vara en fin och lyhörd mamma, stor kram <3

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..