Mucka inte!

Förlåt min tystnad det har varit 3 dagars fullspäckat schema. Dels har jag tillsammans med Ronald McDonald barnfond haft en kick off för
Mucka inte

image

Som jag har skrivit förut så är jag ambassad för Ronald McDonald barnfond och har arbetat med att ta fram ett koncept som dels ska dra in pengar till fonden för att bygga fler hus till förmån för svårt sjuka barn och deras familjer eller bygga ut dom befintliga husen. Och sedan göra fonden mer synlig så att man blir påmind och skapa en kännedom för dom som inte vet. Alla som nu har ett  armband eller mössa, t-shirt blir ju på ett sätt små ambassadörer och sprider budskapet vidare. Jag brinner verkligen för alla familjer och deras fantastiska barn som gemensamt kämpar varje dag mot sjukdomen, det är en ständig pågående fight som måste vinnas till varje pris och då är det viktigt att hela familjen får bo tillsammans under den svåra tiden i ett hem hemifrån.
 

image

image

Jessica och Lindah kom förbi för att stödja fonden

image

Therese kom också för att stödja

image

Jeanette och Karin likaså

image

Syrran var också med på Eventet och hade jobbat hårt med att få ihop Eventet tillsammans med babyshop

image

Vi hade ju även en tävling här på bloggen där några av er fick följa med på Eventet och det var kul att få se lite ansikten på er som läser bloggen.
Katja som även är sjuksyster var en av vinnarna och hon berättade att hon tyckte att mucka inte var ett bra koncept dels för att det passar in med att sjukdomen slåss man med varje dag och sedan är det vissa som tyvärr blir retade i skolan på grund av att utseendet i vissa fall förändras av medicinen. Så då passar även budskapet in där.
Tack till er alla på bloggen som vann och kom och förgyllde kvällen på mucka inte Eventet.

image

image

image

image

image

image

image

Här har vi en liten ängel som har bott på husen som vunnit sin kamp kul att träffa dig och mamma

image

image

Ni hittar t-shirt och armband hos www.babyshop.se och www.rockbysweden.com
Kram L

Kram L

 1. Köpte ett armband till min dotter igår , hon blev jätteglad ! Hittade det på Smycka i Allum Partille . Ska nog handla ett till mig också ! Bra initiativ !!

 2. Tack Laila för ditt engagemang. Jag ser fram emot att meddela när alla ”mina” armband är sålda.
  Kram och hoppas du får en fin helg!

 3. Beundrar dig älskade vän och driftiga kvinna, det vet du! Klart man kommer och stöttar och ÄLSKAR min T-Shirt och armband! Kör hårt ikväll, önskar jag kunde vara i studion ikväll men precis kommit till Gävle. Kör hårt som bara Laila Bagge kan så ses vi nästa vecka! Jag hinner kolla utröstningen! Love u! T:)

 4. Mimmi skriver:

  Stor kram för det du gör, du är suverän!!!
  Kram.

 5. Åsa skriver:

  Tack fina Laila! Emma är så glad att vi vann och fick komma. Nu är vi snygga med armband och mössa.
  Trevlig helg!
  Kram Åsa och Emma❤️

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..