Specialerbjudande på Selected by Laila…

Just nu har vi ett specialerbjudande på min webbshop Selected by Laila. De 20 första kunderna som köper en jacka från d.brand får ett par hörlurar värda 699 kr på köpet. D.brand har fantastiska jackor som är både snygga varma och sköna. Ett svenskt favoritmärke helt enligt min smak. Erbjudandet gäller till och med nu på söndag.

SAMSUNG CSC

 

 

Arktis-Jacket-pink-600x600

 

Alaska-Jacket-600x600

 

Shiny-Reversible-Bomber-600x600

 

 

Klicka här för att se alla underbara jackor!

Vill också passa på att berätta för er att vi just nu uppdaterat vårt sortiment med nya hudvårdsprodukter och parfymer: One Direction, Replay, Police, Gaia, Kalahari och GAP.

OD01846-600x600

702802-600x600

GAIA8001-600x600

 

Kram

/Laila

 1. Anna K skriver:

  Hej Laila,
  Jag tycker du verkar vara en grym tjej som det alltid är roligt att se i tv. Men jag skulle vilja kritisera din blogg lite grann. Det blir mer och mer sällan det ger något att läsa den tycker jag. Många inlägg känns som hastverk, sedan tycker jag du slänger in för mycket reklam och jag ser sällan att du svarar på kommentarer.

  Det känns som att du drar nytta av Pernillas otroligt bra blogg utan att hålla samma kvalité på dina inlägg. Börjar tröttna.
  Jag tycker inte bloggen gör dig rättvisa.

  Kram på dig grymma tjej

  1. Anna skriver:

   Gillar Lailas blogg jättemycket, i vanliga fall, men håller med Anna K. Det hade varit bättre att ta en bloggpaus om inte orken och tiden finns just nu. Det skulle vi läsare förstå i så fall.

 2. Katja skriver:

  På måndag åker jag till Helsingfors en sväng! Ska ge bort två MUCKA INTE armband till dels en som har det lite jobbigt förutom sjukdom ( vän) och en till fin person! Så det kommer synas lite där! 🙂 Och på fb!
  Kram
  Katja ( sjuksköterskan )

 3. Linda skriver:

  Vad mycket bra saker ni börjar få på webshopen. Kommer handla en massa julklappar där i december.
  Kram

 4. Sandra skriver:

  Oj måste passa på att köpa en jacka i helgen.
  Roligt med kampanjer

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..