Tillsammans mot cancer!

Nu är det höstlov och halloween står  vid dörren så igår gick vi en runda på stan jag och Liam för att köpa lite godis till dom barnen som kommer att ringa på dörren och göra trick or treat. 

image

Det var en grym godisbutik som vi hamnade i, ett himmelrike för varje godisfantast.

image

image

image

Mitt favorit godis från barndomen fans till och med i butiken.  Det är platta salta ovala små godisbitar som jag faktiskt inte sett på flera år. Efter att ha shopat loss i godisbutiken så gjorde jag mig iordning för att gå till tillsammans mot cancer med Lili på cirkus för att stödja och vara med på galan i 7:an

image

image

Det var en tung gala som jag i stort sett grät mig igenom från början till slut.
Vilka hjältar och vilken skit sjukdom.

image

Tilde och Christine var väldigt duktiga som projektledare,  det är inte lätt att hålla i en sån här gala där det finns så mycket sorg utan att fälla en tår eller fullkomligt bryta ihop.

image

Men den här fantastiska bilden talar sitt tydliga språk,  det var det som alla i Sverige som skänkte pengar igår eller blev månadsgivare bidrog med. Helt fantastiskt!!

image

Tack vare forskning så kommer det  nya mediciner som gör man kan bota flera cancersjukdomar vissa som man inte kunde bota tidigare kan man bota idag. Jag tänker ofta på min mamma och vet att det tyvärr inte fanns så mycket vetskap om hennes sjukdom och jag hade önskat att det hade forskats mer kring den för att få fram bättre mediciner och till och med hitta ett botemedel. Men vem vet det kanske kommer så småningom det viktigaste är att aldrig ge upp och fortsätta kampen mot cancer i alla dess former.
Kram L

 1. Marie skriver:

  Vart kommer din svart/vita klänning ifrån? Den är superfin!!

 2. Cilla skriver:

  Otroligt gripande gala, grät genom hela galan och blir så arg över sjukdomen som tar nära och kära ifrån oss så tidigt. Fantastiskt att vi tillsammans samlade ihop denna fantastiska summa som kanske kan hjälpa oss komma framåt i cancervården <3

 3. Anki skriver:

  Tilde o Kristin var väldigt professionella och duktiga programledare i ett tungt program. Själv så rann tårarna på mig när man fick se och höra alla som var drabbade på ett eller annat sätt. Tror inte det var många som var oberörda som såg detta…..

  Den godigsaffären skulle jag och mina ungdomar vilja besöka 😉
  Kramar från mig i Skåneland till dig Laila

  1. Anki skriver:

   *Hm, godisaffär och inget annat skulle det så klart vara här ovan 😉

 4. Känns som godisaffären i pippi långstrump;)

 5. helen skriver:

  Fin du är Laila, fattar inte kommentaren ovan om du ser sur ut el ledsen snacka om att fokusera på fel saker, beundrar oxå Tilde o Kristin som var så duktiga genom hela programmet kram till dig!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..