Trick or treat!

Idag tog jag killarna till skrikfabriken och det var populärt

image

Jag hade med mig en ninja turtel och en vampyr

image

På skrikfabriken går man spöktåg, trick or treat, spelar spel, pysslar och man kan också göra sin egen pumpa

image

image

image

image

image

Man kan fika vilket vi gjorde och sedan tog vi även en tur i tåget som tillhör spårvagnmuseet

image

image

Det var en mysig dag med killarna, är ni också sugna på att bli lite skrämda så finns dom på spårvagnmuseet i Stockholm.  Liam och Kit kom utklädda och färdig sminkade men dom har ansiktsmålning där så vill man få en ansiktsmålning är det bara att komma osminkad.

image

image

Kram L

 1. anders skriver:

  HEJ LAILA……
  Jag måste faktiskt hålla med många som börjar och tröttna på din blogg….. du är en mycket begåvad kvinna, som får väldigt mycket gjort, men frågan är om det inte börjar bli lite för mycket, och att bloggen börjar att bli lidande. Det handlar bara om att sälja och reklam, kolla på Pernillas blogg, hon gör okså mycket reklam men på ett smart sätt hon blandar vardag med affärer. Jag hoppas du förstår, man kan inte alltid vara på topp, bättre att ta ett break än att fortsätta utan glöd, detta är ju inte någon Anslagstavla för din affärs agenda, även om jag förstår att det är viktigt att ha detta som ett skyltfönster,
  men vi läsare kräver lite mer….. jag önskar dig lycka till, ser framemot att din blogg blir lite med innehållsrik som den har varit förrut, för tillfället känns det lite desperat att hela tiden tänka på pengar och hur man kan få mer ……jag tycker inte det är fult att tjäna pengar, tvärt om, tycker jag att pengar ger oss frihet. A

 2. Tina skriver:

  Måste också hålla med Sandy och Helena…
  Det går över mitt förstånd att låta mitt barn lägga sej i
  en kista!!!?
  Det gör Ont i en på nåt vis, där gick du för långt Laila, även
  om du gör vad du vill, men , nej…sjukt.

 3. Anki skriver:

  Förstår att ni har haft en spännande o härlig dag tillsammans med alla andra små monster 🙂
  Själv har jag haft besök av bla mitt lilla barnbarn som ännu är för liten att förstå det här med utklädnad och monster men nästa år kanske…
  Kram till dig o din familj från Skåneland

 4. esterii skriver:

  Usch jag gillar inte halloween, fel på mig?

 5. Sandra skriver:

  Laila skriver vad hon vill på sin blogg. Hon tjänar pengar på den. Hon tjänar pengar på varje kommentar vi skriver! Så är det!
  Gilla det eller ej!?!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..