Veckans favoriter!

image

Veckans favoriter från www.selectedbylaila.com
är skor från vårt nya tillskott i webbshopen Have 2 Have priser
från 398 kr till 698 kr

image

Jabadabado har både leksaker inför julen och fina möbler! Från 149 kr till 898 kr!

image

Sedan så har vi självklart Rock by sweden!

image

Smycken från 250 kr!
I november månad kommer vi kicka igång tävlingar på webbshoppen där man kan vinna olika produkter från butiken så håll utkik på www.selectedbylaila.com efter det om ni vill vara med och vinna allt från skor till smycken och leksaker. Kram L

 1. betty skriver:

  Hej Laila Att gå igenom skillsmässa är aldrig roligt för nån av parterna och hoppas att ni båda mår så bra det går ändå efter omständigheterna. Jag har alltid gillat er båda och detta ändrar inte detta, och fungerar inte äktenskapet längre så är det ju bättre att göra det ni just nu och sen bara kan vara vänner för som sagt allt man gör är ju att ens barn får det bästa utav två världar. Kram och mina tankar går till hela familjen

 2. Helen skriver:

  Många stora kramar från ett vitt Boden <3

 3. Anna skriver:

  Du är grym Laila.. Hejjar på dig. Hatar folk som snackar skit, skriver skit om andra.. idioter kan dra åt helvetet tycker det är så onödigt att lägga ner energi på att alla ska klandra ner andra personer som inte mår bra alls, eller så är det för att dem vill göra andra illa. tycker inte såna människor är värda någonting… Du är mitt fan. Tycker du är den grymmaste personen.. Love you! <3. Du är bäst! Kram.

 4. Nenne skriver:

  Läste precis att du får ta bort hemska kommentarer. Hoppas du har nån som gör det åt dig så du slipper all bråte. Separationer är aldrig kul. All styrka till dig. Tycker du är hur cool som helst och du verkar vara en sån härlig person!

  Hoppas ni reder er och att ni fixar detta bra!

  Trevlig fredag!

 5. När ett par går skild vägar pratas det alltid en jävla massa. Är paret dessutom kändisar så vet en väldigt massa människor helt plötsligt en väldigt massa trots att de aldrig ens träffat de inblandade. ..sorgligt. ni har det tufft nog som det är, att skiljas är aldrig ett lätt beslut. Ta hand om dig/er och barn (en).

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..