Pepparkaksdag!

image

Idag har jag hängt hos syrran hela dagen och vi har gjort ett gäng pepparkakor.

image

Kit, Anton,  Tim och Othilia var riktigt taggade!

image

Anton blev extra nöjd med sin bajskorv som han visade upp glatt ha ha.

image

När degen är som hårdast så behöver man få lite hjälp,  men helst vill Kit kavla själv.  KAN SJÄLV HÖRRU!  Ropar Kit högt.

image

image

Självklart så bjöds det även på kaffe till pepparkakorna som Kit fixade medan Anton kelade med Brorsan.
Nu är jag hemma igen och ska försöka hitta något i kylskåpet, det var ju ett tag sedan som jag var och handlade så det gäller att tänka till, det är jobbigt  när man har den där känslan att man är sugen och hungrig på något men man vet inte vad, och hur mycket man än tittar i alla skåp och i kylskåp så hittar man inget som man har lust att äta. Nej nu gäller det att låta fantasin flöda ha ha, och jag är ju sååå bra på det när det gäller mat!

image

Kram L

 1. Cissi skriver:

  Hej,

  Det var längesen sen jag skrev här.. 🙂 Har också en barn som ”KAN SJÄLV”, fast det är en tjej som blir 2,5 år den 1 dec, en envis dam. Vill också säga att det är tråkigt att du och Niklas har skild er, jag tyckte ni var söta och fina tillsammans. 🙂

 2. Morsan skriver:

  Du ger inspiration & jag känner mig upplyft av dig när du delar med dig av er vardag! Kram.

 3. Anki skriver:

  Härligt med pepparkaksbak <3 och sen brukar degen vara så otrolig god oxå 😉

  Kramar till dig o killarna från Skåneland

 4. JuliaRo skriver:

  Man tycker bara mer och mer om dig Laila 🙂
  Som att äta pepparkakor 😉
  Kramiz ❤️

 5. Kul med pepparkaksbak men en hel del av degen slanker ner i magen 🙂 kan tro att det även gjorde det hos er 🙂 Kul att du är tillbaka på bloggen igen ha en fortsatt bra kväll Kram

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..