Rix morgonzoo!

Imorgon sitter jag vikarie på Rix tillsammans med Britta och Adam  från kl 0630 till kl 10.00 vilket ska bli kul.

image

Så har ni inget för er slå på radion,  ni kan ju alltid vara med och tävla associations leken med mig, som jag gör imorgon.

image

Ni kanske minns att jag gjorde en intervju med wellness för ett tag sedan, nu är tidningen ute i affären. Och här är två av bilderna som vi plåtade den dagen.

image

Så nu är det dax för mig att hoppa i säng så att jag hinner få lite sömn innan taxin kommer he he Kram L

 1. Jessica skriver:

  Galet snygg är du och vilken kropp! Jag kämpar oxå på med träning men faller hela tiden

 2. Nettan skriver:

  Shiit vad snygg du är -alltid -fast outstanding på dessa bilder!!

 3. Wow! Hoppas jag ser ut så när jag blir lika ”gammal” som du!

 4. anna skriver:

  Jag hade kunna göra allt för att få din fina kropp. Jag har en massa övervikt sedan jag fick barn för 1,5 år sedan
  . Tänkte börja med nutrilett och dricka det några månader. Ska ner ca 43 kg . Tränar du mycket ?? Ha en fortsatt bra dag kramar

  1. popp skriver:

   Ta bort allt som innehåller socker och mjöl.
   Jag lovar att du märker skillnad
   Lycka till

 5. Halloj! Läser bara mycket sporadiskt några personers bloggar och du är en av dem. Brukar aldrig kommentera har väl bara gjort de någon enstaka gång. Men nu har jag en fråga som jag skulle bli glad om du tog dig tid någon gång att svara på.
  En människa som dig som rör sig överallt i offentligheten såsom inom media,tv,press,radio m.m . Vad är de som driver en till att blogga om hela sitt liv undrar jag. Vill man tala om allt som händer en och är man då beredd att man får massa påhopp från andra människor som har olika åsikter om saker o ting. Gör man de för de är bra för sin karriär så att man blir ihågkommen.För man skulle själv bara tycka att ett privat liv skulle vara önskvärt. Är bara lite nyfiken hur du tänker, ha de fortsatt bra. Hälsningar Marianne

  1. Eva skriver:

   Ja det är en jätteintressant fråga.
   Jag läser flera bloggar och tycker att det är jätteroligt och underhållande.
   Man får mycket bra tips, idèer och recept bland annat.
   Men varför bloggar man? För att hålla igång en karriär, tjäna pengar på den eller bara som ett jobb i allmänhet?
   Måste ju faktiskt vara jobbigt att vara så offentlig egentligen.
   Men jag är i alla fall glad att det finns flera bra bloggar som är underhållande och roliga att läsa. Massor av kramar från mig:-)

  1. JuliaRo skriver:

   Jag tänker såhär…
   Kändisar är ju också vanliga människor som vill ha kontakt med vanliga människor 🙂
   Det får dom genom bloggen och vi med dom 🙂
   Kram Julia

  1. M skriver:

   Jag tror att en anledning till att kända människor bloggar är för att de får en chans att ge sin version av verkligheten som motvikt till allt det skvallertidningarna skriver. Men sen finns det säkert andra anledningar också.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..