Tävling Rock by Sweden

instagramtävling

Just nu har vi en tävling på Instagram där du kan vinna ett VALFRITT smycke från Rock by Sweden! ‘

Tävlingsregler: Gå in på vår hemsida www.rockbysweden.com ta en bild på det smycke du vill vinna, lägg upp ett inlägg på instagram och motivera varför du ska vinna och hashtagga #rockbysweden och avisera till @rockbysweden i ditt inlägg.

OBS: bilden måste komma från vår hemsida www.rockbysweden.com Tävlingen pågår till och med 23/11.

Tre vinnare kommer utses av en jury bestående av mig och Linda Cahling. Vinnarna kommer publiceras på vårt instagramkonto 25/11. För att delta måste du ha fyllt 18 år och eventuell vinstskatt betalas av vinnaren. Lycka till!

Glöm inte att anmäla er till vårt nyhetsbrev på vår hemsida för att ta del av fantastiska unika erbjudande och senaste nytt från oss.

/Laila

 1. Anki skriver:

  Så klart deltar jag oxå i tävlingen 🙂
  Kramar från Skåneland

 2. therese skriver:

  Hej.
  Jag vill jätte gärna vara med på din tävling:)

  Tyckte att du var bra i rix fm idag:)

 3. esterii skriver:

  Stå på dig kvinna.. livet går inte i repris. Bodde jag närmare skulle jag hjälpa dig…kram

 4. Ja, självklart deltar jag i tävlingen. Tyckte att armbandet du hade var supersnyggt!

 5. Hej Laila.

  Kommer det att komma en poodcast på fredag?

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..