Hemma med en sjuk Kit!

image

Då var man tillbaka hemma igen efter att ha sänt Rix morgonzoo tillsammans med Britta och Adam! Kit har tyvärr blivit sjuk,  men det hindrar honom inte från att hålla igång ändå.  Drog ihop lite köttbullar och makaroner men tror ni att han var intresserad av det?

image

Nope han har springtävling med sina leksaksgubbar och skriker klara färdiga gå om och om igen! Han låter verkligen som ett brandlarm, man kan ju undra vem han har fått den gälla rösten ifrån…Ha ha

image

Däremot finns det någon annan som gärna skulle vilja ha lite makaroner och köttbullar. …jag säger inga namn….
Hur har ni det själva i detta fantastiska gråa novemberväder?
Kram L

 1. Carola skriver:

  Du rockar Laila, va bara dej som du är och fortsätt rocka på:)

 2. Jag skriver:

  Ja nu är ju inte Laila den första e sista som ” skiljer” sig… Bra när man gör det om man inte passar ihop… E när livet ändrar sig av någon anledning…. Jobbigt med stora ändringar för barnen, flytt, sälja osv… Hon, du är nog snart på vanan igen… Livet går vidare… Efter lite omplåstring…. Man ska lära sig lite till bara.. Livets skola…

 3. Parvin skriver:

  Hej Laila,

  Vi har sol varjedag i Schweiz. När kommer du?

  Inbjudan gäller fortfarande.

  Kram/Parvin

 4. Barbro skriver:

  Tror det finns en liten skådespelare i din son Liam. Såg på instagram när han talade sig varm för parfymen i bilen…roligt inslag.Ha det gott

 5. Nettan skriver:

  L
  Har också en ständigt hungrig brun Flatcoatretriwer. Själv stirrar jag i taket. Funderar på ordet tillit. Vad är det när man har en arbetsgivare som låtit en arbeta som sakkunnig, administratvchef, enhetschef och vårdutvecklare dragit en in i väggen! Försäkringskassan sjukskriver inte för Det är ett arbetsgivarproblem. Det finns arbets uppgifter på annan enhet , men nu är det besparingar och inga vakanta tjänster ska besättas. Delikatessdisken påICA om man inte vill tillbaka till röran.
  Så ser min dag ut
  Du kanske behöver en trunkbärare:)

  Kram Nettan

  1. Ann skriver:

   Är du kallskänka? Många tror nämligen att vem som helst kan ställa sig i delidisken eller att man på en kvart får en tjänst i kassan i livsmedelsbutiker, många slänger sig med ”att då får jag ställa mig i kassan på ica”. Jag uppfattar det som väldigt nedvärderande och som rekryterande chef i en livsmedelsbutik så vet jag att det krävs kunskaper om livsmedel, hygien och matsäkerhet för delidisken och att det minsann inte är att bara sätta sig i kassan, de har nämligen många olika arbetsuppgifter och mycket att hålla reda på. Just saying

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..