Idag är Kit bättre!

Idag är Kit mycket bättre än vad han var igår vilket är skönt. Så i morse började det med fullt ös i köket!

image

Kit ville laga ägg själv,  och då menar jag SJÄLV!

image

Och visst gick det man löser allt med lite trotsigt 3 års temperament! 

image

Själv har jag tagit bort ett brustet blodkärl med laser igår.  Så jag har ett jättestort lila/rött märke på sidan av näsan,  jag hoppas att det är borta tills på fredag då vi sänder live på idol.  Den är nämligen väldigt svår att sminka över just nu!!

image

Men dom påstår att det ska försvinna helt både det synliga blodkärlet och det så kallade blåmärket.  Jag har ju prövat olika metoder tidigare för att få bort mitt brustna blodkärl och det har gett resultat under en period men sedan har det alltid dykt upp som ett brev på posten förr eller senare.  Nu hoppas jag att detta kommer att vara bestående.

image

Kul att det varit så många som har varit med och tävlat i rock by swedens instagramtävling om du missat tävlingen där man kan vinna sitt favorit smycke från Rock by sweden så ska ni kolla in ett tidigare inlägg som jag gjorde i måndags här på bloggen. Tävlingen håller på till den 23/11 så snart presenterar vi vinnarna här på bloggen så håll ut och lycka till! Kram L

 1. Vet du Laila, det är så himla skönt med en stark, smart och klok förebild! Kanske inte bara för mig men för generationer under framför allt. Du visar att livet kan gå upp och ner, man kan inte förutse allt men det är ok ändå. Man kan fixa det, ensam mamma eller inte. Och glammigt och vardagligt på samma gång! Man behöver faktiskt inte välja. Tack härliga du!

  1. Eh.. kan ni ta bort adressen..Blev lite fel där..

 2. Helena skriver:

  Åhh, kan inte du vara på radion varje dag?! Ditt skratt gör mig glad! Tack!

 3. Halloj.
  Hoppas du får en underbar kväll med tjejerna.
  Ja instagram tävlingen är ju jättekul.
  Älskar dina smycken o har några stycken 🙂
  Kram från mig
  Maria J

 4. Ylva skriver:

  Du är så sjukt vacker Laila. En liten mörk fläck på näsan kommer inte att göra någon som helst skillnad. Förmodligen bara göra dig mer intressant. Fortsätt bara bara smart, stark och vacker. Och sjukt musikalisk. Du är bra oss alla (kvinnor). Tack och kram typ

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..