Kidnappad!

Förlåt min tystnad men jag blev kidnappad igår. …

image

Min fantastiska vänner hade bestämt sig för att fira min födelsedag en månad i förväg.  Så igår blev jag riktigt lurad och stod som en fågelholk!  Jag trodde att jag skulle på ett affärsmöte på Lumene men i själva verket så var det en kidnappning. Gissa om jag var förvånad när dom här dundrade in innanför dörrarna. ..

image

Och började sjunga ja må du leva!  Det tog ett tag innan poletten ramlade ner för jag fattade inte vem dom sjöng för eftersom det inte var min födelsedag.  Men sen förstod jag att det verkligen var till mig som dom sjöng när jag både fick tårta och champagne.  Men här slutar inte överaskningen. Det bar av till yasuragin på hasseludden!

image

Jag kan säga att jag faktiskt grät en skvätt för mina älskade vänner hade planerat allt i minsta detalj och det kan inte ha varit lätt med mitt schema som ändras från dag till dag. Liam fick också följa med vilket var roligt och han trivdes alldeles utmärkt som ensam kille i tjejgänget.

image

Först bytte vi om och sedan åt vi sushi tillsammans på rummet, innan jag fick en härlig massage.

image

image

image

Sushin smälte verkligen i munnen,  den var så god. Efter massagen blev det självklart dax för spa

image

För att sedan gå till teppanyakin och äta ännu mer God mat!

image

image

image

Kan verkligen rekommendera teppanyakin det är en ny meny från och med igår och den var underbar. Allt från pilgrimsmusslor, hummer, ren, svamp dumplings och ingefära glass det var sååååå gott.  Mitt batteri dog men så fort jag fått lite bilder på maten av tjejerna så lägger jag upp det.

image

Jag är så tacksam och glad att jag har så fantastiska vänner! Tack för en underbar kväll och för att ni planerat allt in i minsta detalj. LOVE YOU Therese, Lili, Linda, Alexandra, Hanna och självklart Liam!

 1. Vad härligt med människor som du som delar med dig av livet 🙂 Och härliga vänner dessutom – kan det bli bättre ? Njooo, det kan det nog, men det är en jädrans bra grund att stå på <3

  Livet går vidare och inget vi kan göra åt det

  Kram till dig

 2. Lars skriver:

  Snälla Laila du är min enda chans till rättvisa, förra gången ni gav bort can´t get you out off my head, störtade Tove Styrke, inte kan ni med berått mod ge denna till Josefine, den e ju kass.
  Tar på mig o skriva en ny låt till henne.
  Visst e Lisa o Mollie bra men Josefine e inte dålig, så dålig att hon skall ha denna skit låt.
  Antagligen vinner Lisa som du vill men gör bot o ta bort skit låten, du blev ju själv shockad när Tove åkte som var bäst 2009 o det visade ju sig. Lisa o Mollie jublade men Josefine såg ut som en stenbit. Till nästa år komer det ju att bli ett nya fräschare idol med herr o damsida och lite äldre deltagare, inte bara fjunisar under 18. Vissa har ju inte upplevt love ens.

  Snälla Laila tänk om så det känns rättvist.

  MVH Lasse

  1. Eva skriver:

   Josefin är inte dålig nej, hon är Grym..därför hon fick en gammal skitlåt ju..Lisa lär gå till final med tanke på låtvalet..väldigt orättvist o genomskinligt! Tänka om är ju för sent nu tyvärr.

  1. Erik skriver:

   Jag satte chipsen i halsen när Bard sa låten, blev ledsen för Josefines skull. Tror att hon.är den man vill ha cd med inte folk som sjunger skalor rätt. Tösen har gått framåt som en stormvind. låten e en gymfantasi för en PT tränare. Mycket märkligt beteende av juryn som ger en besk eftersmak. Kan man va så elak emot nån???

  1. Peppe skriver:

   Jag hade i veckan Josefin till bordet på en stor födelsedagsfest. Har sällan mött en sådan charmig, målinriktad och begåvad tjej!! Josefin har X-factor!!

 3. esterii skriver:

  Du skulle få behöva komma till Polcirkeln ,, tja bara därför att och så lilla jag förstås..

 4. Lee skriver:

  Tror tyvärr Lisa åker… Fina duktiga Lisa! <3

  1. totte skriver:

   Laila heter hon väl? Var skall hon åka. ????

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..