Hej!

Oj, vart tog den här helgen och veckan vägen? Efter att ha blivit kidnappad i onsdags så har jag både hunnit göra Rix morgonzoo tillsammans med Britta och Adam, till Idol och sedan vara med mina killar.

image

image

Det var riktigt kul att hoppa in som  vikarie för Marko på Rix,  även om jag var lite trött efter att ha blivit kidnappad för att fira min födelsedag en månad för tidigt.

image

Sedan var det ju dax för Idols livesändning och då passade jag på att fixa naglarna hos Hanna på Care på Lidingö!

image

För att sedan sätta mig hos Katarina och bli sminkad och få en fantastisk fiskbensfläta

image

image

Kvällens outfit måste jag faktiskt kolla upp vart den kommer ifrån för tyvärr så har jag blivit så gammal så att jag har glömt bort det ha ha.

image

I helgen så har vi varit hos Isabell för att fira hennes födelsedag

image

Grattis fina Isen vi älskar dig! Hurra hurra för det var din födelsedag!

image

image

Lea och Lili sov över och det var full rulle kan jag säga!

image

Marqy sovit över också eftersom Pernilla och Bianca är bortresta.

image

Jag köpte lite roliga färg leksaker på apoteket som Lea och Kit tyckte var jätteroliga dels så färgar det vattnet i olika färger och sedan så smäller och låter roligt

image

image

Igår så prövade jag på ögonfransförlängning och det blev ju super!

image

Nu behöver man ju inte ha maskara på sig överhuvudtaget!  Tack snälla Johanna, är ni själva sugna på att prova på så kan jag verkligen rekommendera Johanna Moden på eyelash-design.se
Kram L

 1. saga skriver:

  var tog respekten för din son vägen? Han skulle ju inte vara med i bloggen förrän han var stor nog att förstå…. alltså bara snicksnack….

  1. Är du ny här på bloggen? Laila har aldrig sagt att hon inte skall ha med sin son i bloggen men hon lägger inte ut bilder på honom där han är fotograferad framifrån.
   Gör din hemläxa innan du börjar kasta ur dig anklagelser!!

  1. Stina skriver:

   Ja herregud Saga, att du bara har mage att tycka till här på bloggen, utan att ha klarat av tentan i Laila-kunskap först! 😉
   Hahaha, att göra hemläxan Angie, verkligen roligt!!

 2. Babsan skriver:

  Alla syskon Wahlgren är nu separerade. Tragiskt tycker jag. Men de gamla håller ihop.
  Laila du är så duktig och inspirerande för så många så ditt liv kommer bli bra.
  Snygg är du också. Lycka till med allt.

  1. Alla? Var fick du det ifrån??

  1. AnnaE skriver:

   Nä du inte den äldste av syskonen Wahlgren 🙂

 3. kinna skriver:

  Skönt att se att du och Pernilla fortfarande är vänner, trots din och Niklas separation. Vuxet.

 4. Stina skriver:

  Men gud vad jag stör mig på att du skriver ”kidnappad” hela tiden! Vet du inte vad en riktig kidnappning är? Då skulle du inte skriva det så skojigt, finns inget kul med det.Det finns andra ord att använda, typ överraskad eller nåt!

  1. Malin skriver:

   Om du stör dig så enormt mycket på ett litet ord är det nog hos dig problemet ligger och inte hos Laila. Har man inga problem så skapar man dem….

  1. Stina skriver:

   Att du stör dig på mig är då ett problem som ligger hos dig, eller hur? Eller passar retoriken bara andra? Du verkar inte ha så mycket annat att störa dig på heller isf, haha!

  1. Malin skriver:

   Precis! Alla har vi saker vi stör oss på. Du stör dig på meningslösa ord, jag på gnälliga människor. Olika är vi alla 🙂 Ha det fint!

  1. Helena skriver:

   Ja eller hur Stina! Man borde förbjuda alla uttryck som inte passar ALLA människor. Jag bröt benet för några år sen, gjorde fruktansvärt ont och var otympligt i flera veckor med gipset. Jag förstår inte hur någon kan säga ”break a leg” när man önskar lycka till. FÖRSTÅR de inte hur jobbigt det är på riktigt!!?? 😉 😉 😉

  1. Stina skriver:

   Men vad fint Malin. Det roliga är att du inte inser att DU är gnällig, men du anser så klart att DU har rätt att gnälla på ett sätt som inte jag eller andra har, för DU har ju rätt anledning, va?! Tragikomiskt att du inte inser att du också gnäller, haha….
   Och Helena, att blanda in engelska är inte relevant, nu pratar vi svenska här!
   Ni får erkänna att det är löjligt att använda ett ord som kidnappad, det finns annat man kan säga! Men lever man i en drömvärld och har tveksam kontakt med verkligheten så……

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..