Armcandy!

Älskar armband, armband och åter armband! Det är så snyggt att kombinera en massa olika. Just nu har jag några favoriter från Rock by Sweden och det är dessa tre som vi har i färgerna guld, vitt och gun. Just nu älskar jag guldfärgen och har dem på mig varje dag. Det som är så bra är att vi har dem i två storlekar också, stl S och stl M. M passar de flesta, och stl S passar skolbarn, ungdomar och så sådana som mig som har väldigt smala handleder. 🙂

Skärmavbild 2014-11-24 kl. 22.11.27

Just nu har vi ett litet specialerbjudande på Klicka här så kommer du till alla våra härliga armband.

Ps. Imorgon eftermiddag avslöjar vi vinnarna som vi hade på vår instagram tävling.  Nedan ser ni också några andra armbands favoriter som är supersnygga ihop (Run away och Hells bells).

Kram

/Laila

1455896_1031497680201113_1975688123269948817_n

 1. Inte för o va sån men jag har haft två armband från Rocky by Sweden o båda har gått sönder nästan på en gång. Då jag köpt dom på nätet har jag inte riktigt orkat skicka tillbaka men kvalitén verkar va sådär eller så har jag bara haft otur med mina.

 2. Hejsan jag ska köpa några armband som julklapp till min ena dotter,undrar var för färg är Gun

 3. just looove it, jättefina, du är grymt dukig

 4. Tjena L! ”Kallendrianen” (som du kallade mig! Hahaha!) här! Hoppas allt gick bra med bilen och parkeringen! Jättekul körning igår och Chris (Flexx) hälsar tillbaka! Ta hand om dig nu! Kram

 5. sarah skriver:

  Älskar din blogg du har så intressanta inlägg och skriver så på ett intressant sätt Vilka snygga smycken de e ascoola kanske ska man köpa hem några såa och ge bort till familjen.

  Vill bara tipsa dina läsare om hudvårdsmärket mene moy och jan marini finns billigt på tradera.com. Kostar cirka 50% billigare än på salong.

  Köper mina produkter där och är supernöjd med mi hy efter 3 år kämpande i hudvårds djungeln.

  Lycka till med allt

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..