Tom Ford!

image

Idag har jag införskaffat en ny parfym som jag verkligen älskar.  Den var allt annat än billig men jag köper vääääldigt sällan parfym eftersom jag har använt mina egna parfymer. Men nu görs ju inte dom längre och den sista You Rock parfymen som jag hade själv är nu slut. Men jag hittade Tom Fords Rive D’ambre den doftar väldigt kvinnligt och det finns en orientalisk mystik över den, enligt mig iallafall.
Så jag är jätteglad över min nya parfym och det är kul med en ny doft.
Igår fick Liam äntligen klippa sig,  han har önskat att få göra det i flera månader, men det har tyvärr trillat mellan stolarna.

image

Det var riktigt långt och Liam har väldigt tjockt hår så det tog sin lilla tid hos Anna på Pure

image

image

Men tillslut så var Liam av med några extra kilo hår och vi tog en sväng till polare i gamla stan!

image

Det är så mysigt i gamla stan vid den här tidpunkten på året. Julbelysningen är igång och man pyntar granen för fullt på skeppsbron, som sedan invigs i december med musik, sång och glögg.
Jag ska erkänna att jag faktiskt redan har börjat lyssna på julmusik, blir så glad av det och sedan så är det så stämningsfullt!

image

Är jag den enda här på bloggen som har tjuvstartat med lite julmusik och julfeeling? Kram L

 1. Anna skriver:

  Laila du borde göra fler parfymer, jag älskade båda två! Är tråkigt att dom inte finns att köpa längre. Vore toppen med en ny! 🙂

 2. Hej Laila. Nej du är inte den enda som har börjat lyssna på julmusik,jag har lyssnat ett bra tag.Jag bara äääälskar julen och allt som därtill hör. I år hade jag tänkt hålla ut så länge som möjligt med att sätta upp julstjärnor,ljusstakar och julgardiner,men det har börjat att klia i fingrarna nu så det står inte på förrän allt det där är framme skulle jag tro.Många varma hälsningar från Marianne.God jul förresten så här lite i förskott.

 3. Maarit skriver:

  Å jaa vi spelade julmusik igår medan vi bakade pepparkakor. Vi har redan druckit tre flaskor glögg. Bor i Florida för tillfället så tack och lov så finns det Ikea här där man kan köpa glögg, Annas pepparkakor och Marabous choklad. 🙂

 4. Ingela skriver:

  Jo har tagit fram lite, men mer ska fram, kommer bli en sorglig jul eftersom en nära anhörig lämnade oss i våras, men det måste gå.
  Tråkigt att ni har skilt er men det blir samtidigt kul o följa ditt nya liv, se ditt nya boende osv, ha de gott Laila!

 5. Nej, jag har ljusstakar i fönstret. Julstjärna i uterummet och belysning på en buske utomhus.
  Det är så mörkt, behövs lite ljus. Men ingen julmusik än…

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..