Mina tankar går till. ..

Idag har jag fått besked om att Tristan har lämnat oss och jag är oerhört ledsen över det. Tristan du kommer alltid att finnas i mitt hjärta, och mina tankar går till hans fina familj i denna svåra stund.

image

image

All min kärlek till er kram Laila

 1. JuliaRo skriver:

  Vilken fin början på idol.
  Vad duktiga alla tre tjejerna är.
  Och Mollie sjöng verkligen för dig Tristan ❤️❤️❤️

 2. Barbro skriver:

  Hej! Vill önska dig en trevlig helg och fin första Advent. Hälsningar/ Barbro

 3. Barbro skriver:

  Sådant här är mycket sorgligt. Ta vara på varann. Kram.

 4. Emma skriver:

  Oj vad mycket ska tynga dina axlar. Fruktansvärt när ungdomar inte mår bra och alla deras krav. De är så sköra med allas förväntningar. Jag blir rädd att inte se signaler när allt inte är bra och många med mig. Många styrkekramar Emma

 5. helene skriver:

  Ja gud så fruktansvärt och så ung.
  Tycker Tristan var så otroligt charmig när han gjorde sin audition i idol, så duktig och med sådan utstrålning. Han verkade vara en super go kille.

  Styrkekram till familj och vänner.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..