Godmorgon!

Godmorgon på er, efter en omtumlande höst känner jag att jag mer än någonsin behöver komma bort ett tag för att ladda batterierna. Så nu är det äntligen bokat och klart jag och Liam åker till Soneva Fushi på Maldiverna efter Idol finalen. 

image

Gissa om jag blev glad när biljetterna damp ner i brevlådan. Här är lite bilder från hotellet på ön som vi ska bo på. Jag kan säga att det inte bara är jag som ser fram emot detta, Liam längtar efter att få dyka och simma med olika fiskar och sköldpaddor. Liams högsta dröm är att få jobba med djur, hans mål är att få bli som Steve Irwin och få berätta om olika djur i tv program.

image

image

image

image

Dom har utomhusbio varje kväll på stranden också vilket är supermysigt.

image

image

image

image

Det känns skönt att få komma bort ett tag och sedan förhoppningsvis komma hem till en vit jul och fira den här hemma med massa energi. 
Och till er som undrar över
Bagge & Bagge så tar vi ett break med vår podd på grund av att det har varit lite för mycket som hänt på sistone.
Kram L

 1. Fushi är himlen på jorden. Platsen, maten allt. Åker igen 15/1. Njut!

 2. Maj skriver:

  Ser helt fantaststiskt
  ut, ha en bra resa
  Majsanå

 3. Hej!
  Tycker det är super tråkigt att du o Niklas ska gå skilda vägar. Vet vad det innebär eftersom jag själv är skild. En stor sorg som man får bära med sig hela livet. Jag har själv en son på 11 år från min skilsmässa. Idag är jag lyckligt omgift och älskar min man över allt annat men kommer alltid att få leva med min tidigare skilsmässa i bagaget, liksom min man (han är också skild). Önskar dig allt gott och jag Vet att du är en toppen mamma till dina två barn oberoende vad någon säger. Kom alltid ihåg att det mesta av elakt tal är avundsjuka! Kram Ninni

 4. Måste vara skönt att bara kunna dra från allt, helt oberörd som den matcho kvinna, du visar att du är., skäms på dej,,

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..