Adventstävling

advent_readly

Dan före första advent! Börjar ni också komma julstämning? Sitter och bläddrar igenom många fina inredning och mattips till julen i Readlyappen. Jag dyker också upp på en och annan tidning he he.

Har ni något som ni absolut inte kan vara utan i juletider och vad är er bästa jultradition som ni vill dela med er av? Jag tänkte att vi tillsammans med Readly skall ha en adventstävling! Du är med och tävlar genom att dela med dig av en jultradition i en kommentar. Vi belönar fem stycken med 6 månader gratis läsning hos Readlys digitala lästjänster. (glöm inte lämna en mailadress)
Readlyappen kan du ha i både smartphone och på läsplatta!

Vinnarna presenteras i morgon!

Kram L

 1. Det var när min kusin Jan på kvällen och julklapparna var utdelade, spelade Jan aftonklockorna på piano, och jag fick sitta bredvid på piano stolen. Snön glimmade ute istappar hängde från taket. Då var det jul, åren var mellan1955-1963.

 2. Emma skriver:

  En tradition som jag tycker gör att julen känns på riktigt är att besöka en midnattsmässa. Även om vår familj inte är religiösa ger det där besöket efter alla klappar och mat i en kyrka fylld av tända stearinljus och psalmsång julen en äkta dimension.
  Att sitta där bland alla påpälsade i bänkraderna och sjunga ”Fröjdas vart sinne, julen är inne” är en högtidsstund man inte vill vara utan!

 3. Elsa skriver:

  Vi ägnar oss åt julklappsnystning! Välj ut en av de mest önskade klapparna åt varje person. Slå in den och fäst ett (rött) snöre i den. Göm klappen och gå sedan runt med snörrullen/nystanet och låt snöret löpa runt stolar, bord, dörrhandtag osv, tills det når samlingsplatsen för julklappsutdelningen. Kul när alla deltagarna går runt och snurrar innan de hittar sin klapp och vi gemensamt samlas för att se vad alla fått.
  God ju på dig önskar Elsa med familj.

 4. Den bästa jultraditionen som vi har är att familjen samlas ihop. Vi bakar, lagar mat, sjunger julsånger och ser på kalle anka och nån mysig julfilm.

 5. Zara skriver:

  På julafton äter vi kakfrukost. Lussekatter, pepparkakor och sedan har alla i familjen fått välja varsin kaka som mamma bakar. Det är så crazy och härligt. Nu älskar mina barn traditionen som jag fört vidare…

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..