Lek och bus!

image

Idag har det varit en fullspäckad dag från morgon till kväll.  Först satt jag i Nyhetsmorgon och sedan har jag Kit och Liam gjort glögg och varit på lek och bus i Danderyd.

image

Det var första gången som Kit smakade på glögg och han tyckte att det var jättegott. – Mer mamma,  mer. Sa Kit så fort det har var slut i glaset.

image

image

Kan berätta att mitt i allt ståhej när killarna lekte som mest gick jag för att ta en kaffe, det tog 3 sekunder så kom Liam skrattandes så att han grät och  Kit gråtandes och ledsen samtidigt ropade högt så att det ekade i på hela stället. – Mamma  hjälp, jag har bajsat på mig, hjälp jag har baaaaajsat på mig. Jag tror att alla som var på lek och bus inte kunde undgå vad Kit skrek.  Så med alla leende mammor och pappor och deras blickar på oss sprang vi till toaletten. Liam som hjälpt Kit till mig hade också följt med mig och Kit in på toaletten för att tvätta händerna och vad som händer sen är som taget ur en film…
Liam har alltid haft väldigt lätt för att må illa och spy om han ser något som ser äkligt ut eller om han känner en illa luktande doft. Så när jag står där med Kits byxor nerdragna så börjar Liam att kräkas. Så inte nog med att jag hade fullt upp med Kit nu fick jag ännu mer att stå i. Men allt löste sig tillslut, och som tur är så har jag en garderob av kläder i bilen så det var lätt att fixa till problemet.

image

Idag har jag även lagt in lite nya produkter på webbshoppen, vi kommer att börja med en julkalender imorgon på www.selectedbylaila.com där man varje dag kommer att få fina erbjudanden rabatter på olika varor och sedan så kommer man att kunna vinna något varje dag från våra märken. Så var med och tävla ni har ju 24 gånger på er att vinna något från webbshoppen. 

image

Tidigare i veckan så var jag och plockade ut massa väskor som kommer upp på webbshoppen nu i veckan som kommer.  Det är verkligen riktiga nyårs och fest väskor som är ursnygga. Det finns väskor med allt från nitar till döskallar och fransar med glitter på.

image

Och nya skor kommer också till nästa vecka.  Dom röda och svarta skorna med stjärnor på och guldskorna finns redan och dom är ursnygga. Köpte dom själv faktiskt.  Nu ska jag slänga mig i sängen och sova kram L

 1. agge skriver:

  Tack för ett gott skratt 😀 Härligt med barn.

 2. andrea skriver:

  Det var naturligtvis glöggen som fick honom att göra i brallan !

 3. Moa skriver:

  Det är inte lätt att vara liten :p

 4. Therese skriver:

  Hej Laila :-)Wow va mycket snyggt men den lite större väskan svart med bling va något för mig kommer den också ut på din sida?Kram o ha en fortsatt bra dag

  1. soffan skriver:

   Jag är också intresserad av den och intresserad av att höra om den kommer ut för försäljning..

  1. laila skriver:

   Japp denna veckan kram

 5. Hej Laila ! Såg dig igår i nyhetsmorgon. Du såg trött ut och du verkade vara hes. Och det ju inte så konstigt efter allt du gått igenom ! Hoppas du inte åker på en dunderförkylning nu innan ni kommer iväg till Maldiverna. Din lille goe Kit är ju för härlig !! Inga hämningar där och det är det som är så härligt med små barn ! Han hade väl så roligt och höll sig för länge och det är också så typiskt…..känner igen detta från mina egna när de var små en gång i tiden !! Man måste ju alltid ha med sig extra kläder så det var ju bra att allt ordnade sig för Kit så han kunde fortsätta leka ! Kram och nu laddar vi inför finalen på Fredag !!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..