Nyhetsmorgon!

Nu ska jag alldeles strax in på nyhetsmorgon så har ni inget bättre för er så är det bara att slå på tv 4

image

Blev sminkad av duktiga Anna som jobbar i tv 4 sminket. Väldigt duktig måste jag säga.

image

Igår träffade jag Zara en snabbis för att hinna prata lite innan hon åker till USA igen.  Hon har ju varit borta redan i en månad och kom hem nu bara i några dagar för att åka ikväll igen till USA och inte komma hem igen förrän i februari. 

image

Det är så kul att hon äntligen ska lanseras i USA,  snart släpps hennes första album och det har tagit år av arbete för att nå dit. Men nu är det äntligen dax och jag håller alla tummar som jag har att det kommer att gå lika bra som det gjort i sverige.

image

Kram så länge nu ska jag in i sändning!

 1. Laila skriver:

  jag såg oxå dig i morse på TV. Du var jättefin! åså får jag hålla med föregående skrivare, ett underbart skratt som verkligen smittar 🙂

 2. espana skriver:

  HärligaLaila!
  Du är så superduperbra, beundrar din lugna avslappnade stil! Ha en bra fortsatt söndag!

 3. m skriver:

  Var kommer linnet ifrån? SUPERFINT!!

 4. LenaS skriver:

  Jaha bara å hålla med du e så jädra snygg å fräsch å urfin i uppsatt hår! Ha en underbar semester! Pok LenaS

 5. Timi skriver:

  Håller med Zoe ,du var värdigt fin i Nyhetsmorgon 🙂 ha en fin söndag Laila

  1. Timi skriver:

   Menade såklart väldigt:)

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..