Hej!

image

Min pappa är i Sverige och hälsar på mig för tillfället.  Han heter Mason och är från USA,  North carolina.  Jag är jätteglad över att han är här för jag har saknat honom väldigt mycket.  Att ha en pappa som bor i USA är både kul och tråkigt på samma gång.  Det är roligt att få hälsa på alla kusiner i USA och åka på semester till pappa. Men jag hade helst velat att han bodde här i sverige så att jag kunde hälsa på honom oftare. 

image

Nu ska pappa stanna ända fram tills den 11 februari och sedan åker Han tillbaka till USA i några veckor för att sedan komma tillbaka igen och vara kvar i Sverige fram till sommaren, och då följer jag med till USA.  Iallafall så är  det planen just nu.

image

Det är jobbigt att ha två föräldrar som bor i två olika länder för när jag är i Sverige så saknar jag pappa och när jag är i USA saknar jag mamma. Så därför är jag glad att båda är i Sverige just nu.

image

Annars har jag haft en helt vanlig dag med skola, läxor och ett par polare som kommit över för att kolla på mina ormar och ödlor.

image

Kit vill vara med och blir väldigt arg om han inte får det.

image

Så jag brukar låta honom vara med en stund men han blir så uppspelt och busig så tillslut så går det inte, och mamma får komma och ta honom. Just nu sitter Kit och är arg på mig i soffan, så jag ska försöka bli vän med honom med hjälp av en glass nu. Hej så länge Liam.

 1. Lindha skriver:

  Vad lika ni är! Härligt att du får njuta av pappsen ett bra tag!

 2. Hejsan!
  Du verkar sådan härlig kille, ödmjuk på alla sätt o vis. Förstår att de kan vara jobbigt att ha sina föräldrar i varsina världsdelar, men man kan även se de som en enorm tillgång. Tänk va du lär dig språket, resa, träffa andra människor o kulturer. De är också väldigt coolt.
  Lycka till med skola, bloggande o hoppas du får arbeta med djur de är verkligen härligt.
  Hälsningar Marianne

 3. Fille skriver:

  Hej Liam ! Jag måste säga att jag tycker att det är väldigt bra att du har påbörjat din egna blogg och SJÄLVKLART ska du fortsätta blogga, du skriver väldigt bra och är mycket duktig. Du verkar vara en väldigt snäll kille och gullig storebror. Jag förstår att du har saknat pappa, hoppas verkligen ni kan ses oftare. Ska nog börja följa din blogg samtidigt som jag följer din mammas. 🙂

 4. calle skriver:

  Hej jag är lika gammal som dig och vill skaffa en ödla. Vilken ödla tycker du jag ska köpa? den måste vara snäll och gå att hantera.

 5. Lisa skriver:

  Hej Liam! Måste säga att Kit är ofantligt söt när han är butter. Så gullig han ser ut när han sitter där å surar! Kram till dig, din bror och din mamma <3

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..