Hej på er!

image

Den här veckan har varit lite hektisk,  jag försöker beta av jobb som jag har bokat in förra året då jag inte visste att jag skulle börja jobba på Rix!  Men nu är det mesta snart över! Nu i helgen så har jag varit i sälen på föreläsning bodde på gammelgården och det var helt fantastiskt.  Rekommenderar skarpt att bo på det stället,  det är väldigt mysigt och pittoreskt.

image

Väldigt bra mat och fantastisk personal!

image

image

image

Tanken var att Lili skulle följa med så att vi kunde haft en tjej helg samtidigt, men tyvärr fick hon stanna hemma för lilla Lea blev sjuk.

image

Men jag hade det väldigt mysigt ändå,  fick chansen att rita lite på höstenssmycken för Rock by sweden som måste vara klart till på tisdag.

image

Kan säga att man får både inspiration och mår bra på samma gång!

image

image

image

Funderar skarpt på att ta med killarna hit, Kit har ju aldrig åkt skidor så det vore kul att pröva annars så finns det ju mycket annat som man kan göra.

image

image

image

Hoppas att ni alla har haft en bra helg
Kram L

 1. Linda H skriver:

  Mysigt det ser ut 🙂

 2. Lena skriver:

  Hej Laila! Underbara bilder, jag tror att det är ett ställe som jag vill besöka.
  I dag åkte jag skidor för första gången sedan 40 år. Ha en bra fortsatt kväll

 3. Emilia skriver:

  Hej! Det låter härligt de där stället. Har själv aldrig lärt mig att åka skidor. Men nu till en annan sak. Jag kan inte trycka på din meny där du har olika sidor. Antingen är de min tele lr något annat. Men allt annat kan jag trycka på. Ville bara säga till:) ha de bäst kram!

 4. Barbro skriver:

  Hej! Så hemtrevligt det ser ut att vara i fjällstugan, mysig inredning och skön omgivning, det måste vara balsam för själen. Tack Laila för bra blogg. Kikar in här så ofta jag kan. Ha det gott.

 5. Hej Laila! Vilket mysigt inlägg. Underbara bilder och din text utstrålar lugn och harmoni! Hade också velat vara där just nu.. Bråkade precis med min treåring men nu städar han sitt rum 🙂 Berg- och dalbana – kärlek! Kramar till Dig!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..