ANNONS

Nattugglor!

/

image

Varför är mina barn nattugglor!  Både Liam och Kit vill aldrig lägga sig dom älskar att vara uppe sent! När det börjar bli läggdags så finns det tusen ursäkter för att få stanna uppe längre. Och genast går allt sååå lååångsamt.

image

Har ni samma problem där hemma eller är det bara jag som har detta problemet.  Men visst är det mysigt att sitta och mysa tillsammans i soffan och titta på film. Man får bara stålsätta sig när det blir läggdags och förbereda sig för att det kommer bli gråt och gnäll. Det som brukar fungera är att vi leker häst, Kit får rida på min rygg och jag ska galoppera till sängen.  Sedan är det viktigt att hästen är arg och kastar av honom i sängen. -Mamma hästen är arg brukar Kit säga när han tycker att jag är en för mesig häst.

image

Efter att Kit somnat så gick jag tillbaka till ritbordet för att rita klart höstkollektionen för Rock by sweden.  Syrran kommer att strypa mig för jag kommer inte vara klar förrän på fredag.  Men det är inget att göra åt!

image

Nu är det dax för mig att åka till Rix så vill ni ha sällskap slå på radion kl 0600 och har ni inte Rix så kan ni ladda ner appen och lyssna!  Kram och godmorgon L

35
0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00