Nattugglor!

image

Varför är mina barn nattugglor!  Både Liam och Kit vill aldrig lägga sig dom älskar att vara uppe sent! När det börjar bli läggdags så finns det tusen ursäkter för att få stanna uppe längre. Och genast går allt sååå lååångsamt.

image

Har ni samma problem där hemma eller är det bara jag som har detta problemet.  Men visst är det mysigt att sitta och mysa tillsammans i soffan och titta på film. Man får bara stålsätta sig när det blir läggdags och förbereda sig för att det kommer bli gråt och gnäll. Det som brukar fungera är att vi leker häst, Kit får rida på min rygg och jag ska galoppera till sängen.  Sedan är det viktigt att hästen är arg och kastar av honom i sängen. -Mamma hästen är arg brukar Kit säga när han tycker att jag är en för mesig häst.

image

Efter att Kit somnat så gick jag tillbaka till ritbordet för att rita klart höstkollektionen för Rock by sweden.  Syrran kommer att strypa mig för jag kommer inte vara klar förrän på fredag.  Men det är inget att göra åt!

image

Nu är det dax för mig att åka till Rix så vill ni ha sällskap slå på radion kl 0600 och har ni inte Rix så kan ni ladda ner appen och lyssna!  Kram och godmorgon L

 1. hoho skriver:

  Har ni lämnat bort brorsan? =) Ser han aldrig längre.

 2. Lena skriver:

  Hej Laila!
  Jag har själv varit ensam med två barn, så jag vet vilket arbete du har. Vilka fina smycken du gör. Jag älskar ditt skratt. Kram

 3. Åsa skriver:

  Alltså, Elenor Sofia och Lisa. Vad är ni för elaka människor? Värsta sortens mobbare. Fyfan för så ynkliga människor. Skäms!

  1. Helen skriver:

   Kunde inte sagt d bättre själv 😉

  1. Helen skriver:

   Kunde inte sagt d bättre själv 😉 Men härligt att vi är många som reagerar 😉

  1. Håller med jag också…Hur kan man klaga på glädje och skratt ?

  1. S skriver:

   Även ”Babsan” borde skämmas. Usch ni är en skam! Ni är väl så avundsjuka att ni förgås! Får ni aldrig skratta själva? Tror inte det va? Ni borde satsa på att bli kåta glada och tacksamma, haha de ni!

 4. anna skriver:

  Härligt att ni har mys i soffan 🙂 Här hemma är det marschpannkaka upp och borsta tänderna kl. 7 . Det är inte förhandlingsbart. Däremot bestämmer han vilken saga som ska läsas. Funkar för oss! Alla mår bra av att ha bra läggningsrutin och sova ordentligt, glada barn och god hälsa, och mamma får lite lugn och ro 🙂 /Kram Anna

 5. Lena M skriver:

  Tjenixen
  Jag undrar om det är ett kontor där du sitter och ritar dina coola smycken, det ser väldigt snyggt ut på bilderna, alltså både inredningen och skissen. Må så gott.

  1. Helen skriver:

   Hon sitter vid köksbordet i huset 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..