Tips från selected by Laila!

image

Hej på er, jag tänkte tipsa om lite favoriter inne på min webbshop www.selectedbylaila.com! 
Vi har ju fått en hel del nytt på sidan.

image

från Burt’s bees är dessa mina produkter mina favoriter från 249 kr

image

Vi har också fått in lite fina väskor från Have 2 Have

image

Älskar den här väskan med nitar som formar en döskalle pris 498 kr

image

image

Den här väskan har jag själv och är väldigt nöjd! Pris 598 kr

image

Denna har jag faktiskt också införskaffat älskar den. Pris 398 kr

image

Denna är lite rolig med alla ringar som bildar ett handtag att hålla i. Pris 398 kr
Sedan har ju även have 2 Have grymma skor! 

image

Priser från ca 300 och upp

image

image

Van ash har nya härliga kuddar samt stolar som man också kan beställa priser från 369 kr

image

image

Priser från 3600 kr per stol

image

Vi har också fått in fat boy och jag tycker att den här blommiga är lite kul!

image

image

image

image

Skip hop har mycket roliga saker. Från 200 kr! Kram vi hörs snart L

 1. Kim skriver:

  Hej kan du ringa mig

 2. Jennie skriver:

  Hej Laila!
  Den stora dödskalleväskan som du tipsar om skulle jag jätte gärna vilja köpa men jag kan inte längre hitta den på vare sig din sida eller have2have. Vet du varför den inte finns kvar? Det var ju bara 1,5 vecka sedan du skrev detta inlägget…Hoppas på svar 🙂 Superbra blogg förresten! Kämpa på!!
  Mvh
  Jennie

 3. Lottis skriver:

  Lyssnat på Niclas. Mycket naken ärlig och genuin intervju. Synd att du inte orkar satsa på ert äktenskap ! lite naivt och tror att livet är som en dans på rosor all tid. I ett äktenskap har man kriser. Alldeles för lätt att skiljas. Tänk på allt fint ni har haft istället på det negativa. Man växer i sina konflikter med sin partner ! Att rusa till domstolen så fort det är en fnurra på tråden är ingen lösning ! Håller med Niclas. Tror inte det finns några lyckliga skilsmässor. Ingen är fullkomlig ! Ni har trots allt barn ihop !!

  1. Jag har själv brutit upp från ett förhållande, vi hade tre söner i hop. Men han var inte snäll och jag sa många gånger till honom att fortsätter du så här så kastar du mig i armarna på en annan. Så blev det oxå. Det var kaos i två månader, både natt o dag tills han till sist tog sitt liv genom att köra in i en lastbil samtidigt som han ringde mig! Efteråt pratades det om att jag var si och så, att det var mitt fel…Nu behöver det inte vara så här drastiskt, men man vet aldrig hur ett par har det innanför deras väggar. Jag tycker inte att NÅGON har rätt att döma, det är och förblir Lailas privatsak. Och mina pojkar som i dag är vuxna, vet vad jag gick igenom och tyckte att jag gjorde rätt som gick! Många barn har separerade föräldrar och har det bra och lyckas i livet ändå!

  1. Lottis skriver:

   Görel……. skrev mitt inlägg efter att ha lyssnat på Niclas podcast intervju på Aftonbladet ! Som Niclas sa så hade det kanske varit lättare att förstå om det funnits en anledning till skilsmässa en om att Laila BARA tröttnat 🙁 Allt hade tydligen skett inom loppet av en månad. man gör inte så om man är vuxen och tar ansvar för vad man byggt uppp gemensamt.Egoistiskt och självupptagenhet kallar jag det när man inte orkar kämpa och inte att förglömma det måste ju ha funnits kärlek och den kan man alltid hitta tillbaka till om man är beredd att jobba för den!

  1. Camilla skriver:

   Väldigt fin intervju av Niclas. Den kändes äkta. Tyvärr tror jag det är väldigt vanligt att par bryter upp under småbarnsåren. Jag blev själv lämnad av en man när vår dotter var drygt ett år. Viktigt att värna om kärleken till varandra även efter man fått barn. Småbarnsåren är ju bara en kort period i livet.

  1. P skriver:

   Lottis så löjligt fördömande du är! Om kärleken tar slut, har man ju ”bara” vänskap… i bästa fall.
   Tycker du det räcker?
   Jag vill älska och bli älskad av den jag lever med. Inte vara kompis. Och du och vi alla andra har ingen aning om, och har ingen rätt att tycka till vad dom har gjort eller borde göra.
   Och NEJ man kan inte alltid hitta tillbaks till kärleken.
   Du kanske kan, men det betyder inte att det är en sanning.

  1. Lottis skriver:

   P Nej det betyder inte det är sanning.Men detta kom väldigt plötsligt.
   Äkta kärlek övervinner allt heter det ju ;). Lite får man väl jobba. Sättet Laila hanterat det på är heller inte schysst mot Niclas.
   Lite respekt kanske.Om det nu vore så bra som Laila säger så låter väl man inte sitt ex sova på soffan hemma hos sin syster. Herre gud man bor väl tls och försöker ordna upp allt på bästa sätt om man nu pratar med varandra som hon säger. Men Niclas story var ju en helt annan

  1. P skriver:

   Lottis snälla människa
   Det kom väldigt plötsligt?? Du vet väl inte hur länge det har funnits i hennes tankar?!
   Äkta kärlek övervinner allt? Det är en ganska sorglig klyscha Så är det inte i verkligheten. Vet inte hur gammal du är men har du aldrig blivit lämnad av någon som insåg att känslorna inte räckte till?
   Eller lämnat någon som du trodde du skulle älska resten av ditt liv?
   Det blir inte alltid som vi vill.
   Det här är Laila och Nicklas skilsmässa, dom har berättat för alla som undrar att dom har separerat men vad som hänt hur dom har haft det, vet vi ingenting om. Sluta spekulera! Gilla Nicklas om du vill, men det betyder inte att du måste hata Laila.

 4. Urban skriver:

  Men Laila förfaan. Har du nån gång testat att stå på golvet och vicka på aschlet?? Du beter dig som en aspackad tonåring. Är du mitt i nån ålderskris eller vad handlar det om?

 5. Lotta skriver:

  Nicklas talar ut i Aftonbladet. Han har en annan syn på den lyckliga skilsmässan.

  1. Elenor skriver:

   Jag blev väldigt berörd av intervjun med Niclas och jag tycker uppriktigt sagt synd om honom och blir ledsen av att höra att deras relation är iskall och obefintlig idag. Att han talar så ofantligt varmt och fint om Laila idag trots att det var hon som lämnade honom säger allt om hur fin människa Niclas är!
   Jag är övertygad om att Niclas kommer ta sig vidare och hitta en kvinna som uppskattar honom för den han är och inte bara tänker på pengar och karriär hela tiden!

  1. Lotta skriver:

   Håller med dig Elenor!!!!

  1. Ann skriver:

   Hej!
   Ja hörde också Nicklas nyss , visst tycker jag synd om honom.
   Lät ärligt och fint.
   Vad tycker du Laila?

  1. Lena skriver:

   Ann!

   Ingen idé att du ställer en fråga till Laila, hon svarar eller kommenterar aldrig!!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..