ANNONS

Ständigt på jakt!

/

IMG_3142

Publicerat av: Mias värld
Förstår att många höjer på ögonbrynen och funderar vad man håller på med. Utifrån sett ser det helt knäppt ut det förstår jag.
Att flytta prylar fram o tillbaka, byta stolar, byta bord. Varför liksom? Joo, För att det är så himmelens roligt!! Som att ropa in nåt nytt skit på auktion som min son säger haha.
Varför köper du stolar man inte kan sitta på? Är också en fråga från samma person. Min vuxne son förstår inte hihi. Att nåt bara kan vara så himla vackert fast det är slitet, rangligt och helt odugligt att använda.
Jag går igång på alla cylindrar när auktionen i min stad släpper veckans auktion på nätet. Tisdags kvällar är liksom heliga! Då går man igenom bild för bild och lägger bud på det man bara ska ha!! Egentligen behöver jag inte ett jota mer, men den sidan av min hjärna lyssnar inte! Ser jag nånting vackert måste jag bara ha det! Nja, inte till vilket pris som helst.. Det är ju auktion ändå så man får ha en gräns liksom.. Även om min gräns hela tiden blir högre o högre om det är nåt jag verkligen vill ha! Jag är inte så duktig i det läget att övertala mig själv att nu räcker det! Nu har du klivit över det bud som var din gräns… Och?? Min andra hjärnhalva förstår inte?! Vad är problemet? Jag vill ju ha den här saken!
Jag nästan hör vad min man tänker när jag ringer och säger att jag ropat in nåt på auktion o behöver hjälp att få hem det.. Det är inte köks handdukar vi pratar om då när han måste hjälpa till…
Hör hur han viskar; det är väl inte ett skåp till?!?
Jag vet i ärlighetens namn inte hur många stolar, bord och skåp som passerat våran dörr!
Vill inte tänka på det heller haha.
Jag är en sån som köper först, spelar ingen roll vad det gäller, och tänker sen. Jo priset spelar roll men annars., och tank spridd och disträ är jag så det är ingen bra kombo. Ett exempel var en klänning en gång som var så jädrans snygg. Den bara måste jag ha! Jag hade sett den nånstans förut och gillade den skarpt. Sagt o gjort köpte den och kom hem. Hängde in den i garderoben och.. Det var där jag sett den förut. I min garderob hängde samma klänning med prislappen kvar. Och detta är sanning haha, min släkt hade väldigt kul åt detta.
Nu köper jag ju inte två likadana bord direkt o glömmer.., men det skulle kunna hända., haha

IMG_3143
IMG_3145
IMG_3146

Trehjulingen, schäslongen, stolen, pallen och de vackra skåpen är allihop auktionsfynd!
Kram på er och trevlig helg!

IMG_2721

14
0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00