Trött och torr vinterhud…

IMG_0382
Publicerat av: Förortsmamman
Jag är har en väldigt torr hud och särskilt nu på vintern. Tyvärr så är jag dessutom hemskt dålig på att dricka och få i mig vätska överhuvudtaget vilket också bidrar till att ajg är så torr. Därför är jag också alltid på jakt efter bra produkter, som funkar men också doftar gott. Jag har en favorit i Elizabeth Arden men det är bara något jag unnar mig någon gång ibland, likaså med Decleor.

Det finns säkert fler som har samma hud som jag, och därför tänkte jag tipsa om vad jag använder just nu och som dessutom inte behöver betyda att du måste slänga bort halva semesterkassan för att ”fynda” de där dyra produkterna i Taxfree.

För ett tag sedan fick jag ett spakit från Lumene i present. Det är bodylotion, bodubutter, duschkräm och bodyscrub. Helt fantastiskt bra! Och det doftar väldigt, väldigt gott dessutom. Gissa om jag blev glad. Och ännu gladare när jag såg prislappen. Helt klart prisvärt! Kan verkligen rekommendera detta för er. Det går att hitta på de flesta ställen på nätet där man kan beställa olika hudvårdsprodukter så det är bara att googla. Och priset, ligger mellan runt 100-lappen per produkt.

Lite kul kuriosa är att faktiskt självaste Oprah Winfrey nyligen valt detta Body butter som en av hennes favoritprodukter. Det är bara att grattulera Lumene! Jackpot!

/Linda

 

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..