Godmorgon på er!

image

Godmorgon på er!

Jag förstår att det finns en nyfikenhet om vår skilsmässa när det rapporteras om den i media.  Men jag hoppas ändå att ni har förståelse för att jag väljer att hålla mina känslor och orsaken till vår skilsmässa privat,  med mina barn och mina närmaste.  Jag kommer därför inte kommentera detta mer.

Tack för alla fina kommentarer som många av er har skrivit,  det värmer oerhört ska ni veta ni är underbara!
Stor kram/Laila

 1. Anette skriver:

  Säger som många här,du kunde gått ut och dementerat ryktena från början,hade det aldrig blivit dessa skriverier. Som man bäddar,,,,,,,,,,,,,,

 2. Mari skriver:

  Detta räknade jag ut redan när ni gifte er. dömt att misslyckas och jag fick rätt!!! Folk skiljer sig för minsta lilla idag. Fattar inte varför kändisar har så förbannat bråttom med att skaffa barn o gifta sig!!!

 3. Hej på dig,jag följer din blogg för jag tycker du är en intressant person,varför ni gått skilda världar rör ingen mer än er,Tråkigt men det händer många att det ej funkar,Kram till dig&dina

 4. Tycker synd om er bägge.. En skilsmässa är aldrig kul för någon.
  Ni bägge trodde på detta en dag , sen blev det inte riktigt så.

 5. eva skriver:

  Tycker i alla fall synd om Nicklas.

  1. Elenor skriver:

   Det gör jag med! Och jag tycker det är bra att Niclas valde att göra denna intervju så slipper folk spekulera längre varför det tog slut! Sen tycker jag det var dåligt av dig Laila att du inte dementerade ryktet om att Niclas skulle varit otrogen och att det var därför ni gick isär när det i själva verket var du som valde att ge upp! Och sen att du gav sken av att det var en lycklig skilsmässa vilket det sannerligen inte var!
   Sen tycker jag att med tanke på hur dåligt Niclas mår av detta så kunde du tackat ner till radiojobbet, du står ju inte precis utan pengar! Att visa hänsyn kallas det! Men, du visar återigen att pengar är viktigare vilket är tragiskt!!!

  1. mikaela skriver:

   Elinor – Vet du ens vad du pratar om nu? Lägg ner dina jävla pekpinnar, du vet inte ett skit om hur det har varit innanför deras väggar, vad som har gjort att Laila valde att lämna. Din kommentar är så fruktansvärt jävla onödig!

  1. AL skriver:

   Elenor: Sååå bra skrivet! Alla vettiga människor måste ju bara hålla med dig. De andra… forget them!

  1. Madde skriver:

   Håller med Elenor.
   Funderar vidare: många här inne uppmanar till att respektera denna bloggerskas privatliv och att inte kommentera det som är ”privat”.
   Men om bloggerskan i fråga flitigt visar upp sitt privatliv i sociala medier och säljer både sig själv som varumärke och allsköns produkter som förknippas med detta varumärke, så har hon liksom gjort en mix där det är svårt att som besökare känna in var gränsen mellan s.k. ”privatperson” och ”yrkesprivatperson” går. Får man kommentera det som är privat och som visas upp på bloggen (t.ex. barn som badar skumbad)? Får man kommentera det som är privat och som avhandlas i intervjuer i kvällstidningar (t.ex. skilsmässa)? Eller ska man helt enkelt hålla klaffen och bara köpa produkterna, så som det är tänkt, punkt slut?
   Inte konstigt om man känner sig förvirrad.
   Tycker också det är mycket osmakligt både av Rixfm att erbjuda jobb åt Laila när Niclas jobbar där, och av Laila att acceptera jobbet. Jag känner det som en kränkning av en medmänniska som mår dåligt och det ger väldigt osköna vibbar åt ett annars utmärkt radioprogram. Det är cyniskt, men knappast förvånande då allt verkar handla enbart om pengar i denna värld.
   Tack för mig och lycka till i fortsättningen.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..