ANNONS

Melodifestivalen – en digital bajskorv?

/

mello2015

Publicerat av: Linda Clarenbring

Citat ovan enligt Markus Larsson. Min favvoschalgersågare. Kan dock inte riktigt utröna vad han menar med det?

Såhär tycker jag. I halvtid. Kan alltid ändra mig.

Kvällens bästa: Sanne Slalomåksson
Kvällens sämsta: Rebusarna. Jag tog fram skämskudden. Igen.

Både Sannas klänningar och frisyr har fått sig ett upplyft. Sanna var btw lysande ikväll! Vitsig och snygg! Men Sannas sidekick Robin – nja, han faller pladask. Han försvinner bredvid henne.
Gillade de humoristiska inslagen i inledningsnumret och som följde med genom hela kvällen – det kändes som de lagt i en högre växel.
Men vad säger dom? Skånska – ett grötigt språk. Hänger inte alltid med.

Artisterna då.

Linus – perfekt om du gillar trummor och eld. Men var det fel på ljudet? Höjde ljudet mer och mer på tv-n men det hjälpte liksom inte. Det kom aldrig igång. Inte ens elden bakom honom kunde elda på ordentligt. Sen var det slut.

Emelie – Oj vilken klänning. Lagom svenskt. Ljuva toner. Lite sorgligt. Når många hjärtan. Påminner om en låt jag hört förut, Under ytan. Med Uno Svenningson.

Samir&Victor – hälften deltagare i Paradise Hotell, hälften någon slags modell (?).
Okej, vem har sagt till de här grabbarna att de kan sjunga? Den personen borde få sparken. Från vad det nu är. Pinsam text och totalt osynkat. Möjligtvis trallvänlig i några sekunder men nej.
Säger: Go home and never come back.

Neverstore – kommer inte att komma ihåg den här låten. Hejdå.

Sanne&Marie – Sverige och Danmark. I ett paket. Blir det plus då? Två nordiska länder. Om vi skulle skicka dessa två damer vidare, får vi extra många röster då?
50 eller 60-åriga damer i löshår. Och lite långsam sång. Zzzz….

Magnus – 8:e gången is a charm? Eller? Magnus gör ingen besviken med stylingen. Stilrent och snyggt. Det blinkar och det är stort. En fantastisk show. Men vad handlade sången om?

Mariette – kommer ihåg henne från Idol. Gillade inte henne rastaflätor då. Gillar de inte nu heller. Det kliar i min fingrar. Vill borsta hennes hår. Lite för mycket häxstyling. Hade gärna sett något annat. Lite oväntat. Låten är ok men den satte sig inte riktigt.

Nu återstår resten av röstningen.
Sen vet vi.

Fin fortsatt Alla Hjärtans dag!

2
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00