ANNONS

Tack för en oförglömlig kväll hos Maskrosbarn

/
goodiebags

Foto: Maskrosbarn

Publicerat av: Linda Clarenbring

Igår kväll fick jag vara med på något helt fantastiskt. Jag fick via Johanna Toftby möjligheten att vara med på ett torsdagsmys hos organisationen Maskrosbarn.
Maskrosbarn är en barnrättsorganisation som stödjer unga som har föräldrar som mår psykiskt dåligt eller har ett missbruk.
Maskrosbarn verkar för att ge barn som växer upp med föräldrar som mår psykiskt dåligt eller har ett missbruk, förutsättningar att bryta sitt sociala arv och växa upp till att bli välmående vuxna med meningsfulla relationer och en meningsfull sysselsättning. De vänder sig till ungdomar från hela Sverige och erbjuder både läger- och stödverksamhet.
För att ge ungdomarna ett lite extra mysigt inslag ordnade vi en spakväll. De fick prova på att bli stylade i  håret, få manikyr, lägga en ansiktsmask och få ögonbrynen plockade och färgade.
Det blev en fantastisk kväll men ett härligt gäng ungdomar som bjöd oss på många skratt och bus.
När kvällen var slut hade vi också möjligheten att ge dem en goodiebag med massor av fina produkter skänkta av olika samarbetspartners.
Stort tack till Tendenz, Marabou, Apoteket AB, Nilfisk, Cloetta, Mildh Press och Paca Wool som allihop bidrog till kvällens fina avslut!

Till alla på Maskrosbarn – ni är fantastiska! Vilket jobb ni gör och vilket team ni är!

Alla bilder från kvällen hittar ni hos Johanna Toftby.
Tack Johanna för du gav mig möjligheten att få vara med!

johannalindamaskros

Foto: Johanna Toftby
1
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00