Förhandstippat eller blir det en skräll?

IMG_5984.JPG

Publicerat av: Linda Clarenbring

I kväll blir det onekligen spännande. Vilket startfält.
Vem blir vinnaren i slutet? Den förhandstippade vinnaren Måns Zelmerlöv eller skall vi ”göra en Ryssland” och skicka Hasse Andersson (fast utan så många gummor)?
Stora bokstäver idag i Aftonbladet: FOLKETS DOM: MÅNS VINNER
Dom? Vad är det han skall bli dömd för? Att ha bästa låten? Om det nu så är fallet så är det något allvarligt fel med den här tävlingen.
Och förresten, tävla i musik? Det känns inte helt 2015 men tradition är tradition. Så vi fortsätter väl.
I kväll lär vi få se en hel del. Dansare med stukade fötter som biter ihop, flera meter böljande svart tyg, guld och gröna skogar, selfiepinnar, norrskenskläder, Saade bakom ett skynke och en jäkla massa energi.
Allt i sann Melodifestivalenanda.

Tittar man på speloddsen verkar det vara så att man skall satsa på JTR, Dinah Nah eller Magnus Carlsson. Skyhöga odds och kvällen förlorare. Eller?
I slutändan bestämmer (tror vi) svenska folket. Och inget är avslutat förrän sista sms:et är skickat eller sista telefonsamtalet är avslutat.
Sen vet vi.

 1. susann skriver:

  Här röstar vi på, linus, Magnus, mariette och hmmm Hasse! Många viljor i vår familj!

 2. espana skriver:

  Hej! Meen…vad tror du själv då????
  Jag måste erkänna att jag inte hängt med alls i denna ”karusell”. Måns Zelmerlöw vet jag ju dock vem han är, lyssnade på youtube nu så att jag vet hur hans låt går.. inte dum alls faktiskt! Vi får se hur eller om jag röstar…..
  Ha en bra kväll oavsett Linda och familjen.

  1. Tack! Vi satt vid middagen idag och blickade tillbaka. Den här tävlingen tar lika många vändningar som den har tittare. Hur som helst är Måns låt min favorit och om jag röstar blir det på den. Trevlig kväll till dig/er också.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..