Let’s dance!

image

Igårkväll hade jag en date med min vän Therese! Vi hade en kalaskväll! Kvällens outfit fick bli en av mina favorit klänningar från Nevada Love!

image

Vi började kvällen med ostron…väldigt mycket ostron!  Jag skulle kunna äta hur många som helst om jag ska vara ärlig. Och det är extra kul att Therese har börjat gilla ostron hon med, efter att jag i stort sett tvingat henne att smaka och sedan fått henne till att bli beroende precis som jag själv.  Det är ju lite kul det där egentligen, först så brukar man inte gilla ostron men efter att ha prövat några gånger så vaknar man helt plötsligt upp en dag och har ett enormt sug efter ostron.

image

Regler är till för att brytas eller?  Jag blev iallafall tagen på bar gärning av Therese när jag tog en genväg till min sittplats.

image

Härliga juryn, som såg väldigt snygga och stiliga ut kvällen till ära.

image

Efter Let’s dance så fortsatte festen i en limousine från leovegas vi åkte till efterfesten och stannade där en stund för att sedan åka vidare en sväng till Rich.

image

Det var en grymt rolig kväll och det var så längesen jag och Therese hade en date, vi träffas ju så ofta i jobbet då vi båda jobbar med idol och det är lätt att det bara blir jobbsnack då men igår tog vi allt igen det med råge. 
Hoppas att ni alla har en grym lördag, själv ska jag göra mig iordning för ytterligare en date och ikväll så har jag en date med min ”fru” Lili som är min partner i Rock by sweden.  Vi ska fira att vi nu är en av huvudägarna till det börsnoterade bolaget Robert Friman Int. AB och att Rock by sweden kan växa och bli ännu större
Kram L

 1. Linnea skriver:

  Vilken snygg klänning! Tack för din inspirerande och underhållande blogg, Du är en förebild! Kram

 2. Nu söndag..kl 11 snart..två dagar efter har jag vaknat till! Man e ju inte 18 längre, höhöhö! 🙂 Rackarns trevlig kväll Fröken Bagge! Den där instafilmen..jag tror jag skippar den! 🙂 Stor stor kram! Luv u! T:)

 3. Hej
  Saknar att Liam blogga, har han lagt den på is?

 4. Vad vacker du är Laila ❤️
  Jag och min lilla son David ska på trollkarlen från OZ i morgon 🙂
  Vi vann biljetterna på pernillas blogg 🙂
  Blev så glad.
  Haft det så tufft ett tag igen.
  Härligt det går så bra för dig 🙂
  Stor kram från Julia ❤️

 5. Barbro skriver:

  Du ser lyckligare vackrare ut sedan du separerade.
  Det lyser mycket mer om dig på fotona numera. Tror tom att du öppnar dig mer för dina läsare här på bloggen. Önskar en fin fortsättning på helgen till dig.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..