Nu får det vara slutfirat!

image

Nu får det allt vara slutfirat!! Igår mötte jag upp Lili för att fira försäljningen av Rock by sweden. Vi åt en härlig middag och drack lite vin.

image

Det har blivit mycket firande den här veckan och eftersom det inte tillhör min vanliga vardag så har det varit helt ok. Imorgon börjar Idol turnén och jag ska ta mig till Malmö. Det ska bli väldigt kul att sätta igång med årets Idol som också kommer att bli mitt sista år tillsammans med Anders och Alexander.  Det känns faktiskt rätt tungt att Anders ska flytta till USA nästa år, han är ju som min egen bror man vill ju ha dom som betyder mest i sitt liv nära och han är verkligen en av dom! Men visst det finns flyg och sedan så har vi ju en del jobb och olika projekt ihop också så vi lär ju ses ändå.

image

Nu ska jag ta och laga lite lunch kram L

 1. Marie skriver:

  Var du inte och firade Theo igår då?

 2. Välkommen till Malmö.
  Eller Skåne får jag väl säga 😉
  Kram goding.

 3. Förstår att du kommer sakna honom 🙁
  ❤️

 4. Lajnda skriver:

  Kommer ni fortsätta med ”Bagge och Bagge”? Längtar efter att få lyssna på en ny snart, perfekt att ha i örat under en springtur 😀

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..