Godmorgon!

image

Godmorgon på er! I morse när klockan ringde kl 0445 så var jag mer död än levande, men det var bara att hasa sig ur sängen och ställa sig i duschen i iskallt vatten så att man vaknade till.  Men nu är jag på Rix så ni får gärna hänga på mig, Adam och Marko.  Küttenmörgen på er och hoppas att ni får en superdag kram L

 1. Oj vad mager du är om låren, inget illa ment! Vill du vara så mager eller är det kanske något du kämpar med att komma upp i vikt? Själv kämpar jag med att komma ner och det är en lång resa må jag lova!
  Kram på dig

 2. Åååååå, vad jag tycker det är synd att gänget slutar i Idol, samtidigt som jag förstår Anders.

  Ha det gött och sköt om dig.. // Kram Annelie

 3. Ullis skriver:

  Ditt skratt får mig att skratta … På morgonkvisten… Nice start!.

 4. Ullis skriver:

  Du e duktig….!! 4.45 inte nice tid alls…5.30 börjar väl likna något… Ett gäng påskliljor till dig från mig…

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..