Idol Malmö!

image

Då var jag på plats i Malmö och Idol drar igång imorgon.  Det har varit en fullspäckad dag idag och jagar faktiskt helt slut.

image

Jenny var gäst hos oss på Rix i morse och det var roligt att få höra hur skeptisk hon var till Let’s dance från början men har nu totalt ändrat uppfattning och verkligen älskar det.
Jag berättade också i radio om att vi har fått tillökning i familjen!

image

Liam sov över hos en kompis i lördags och ringde och frågade om han fick köpa en ny ödla som han hittat i Djuraffären.  Det var en water dragon en ödla som är väldigt svår att få tag på och en av Liams favorit ödlor som han önskat sig i flera år men inte lyckats hitta.  Men nu helt plötsligt så fanns den på hökarängens zoo och Liam var i extas.  Efter att ha sett bilden på den lilla ödlan så sa jag ok till att köpa den och Liam var överlycklig.  Jag har personligen aldrig undrat över vad water dragon är för en slags ödla men nu efter att Liam köpt den så blev jag lite nyfiken och började googla…..Och jag kan säga att jag blev riktigt överaskad!! Den här lilla ödlan växer upp till en jätte ödla!!!

image

Det krävs ett specialbyggt terrarium som är 2 m högt och 1.5 m långt och
1 m djupt… Men visst så länge Liam är duktig och tar hand om alla sina djur själv så är det ok, och han är verkligen jätteduktig. Det är ju djur som han verkligen vill jobba med och brinner för och så länge han sköter det själv så är det ok för mig. Så nu har vi 3 ödlor 2 ormar och en hund och det känns som att det faktiskt räcker med husdjur nu!

image

Men som sagt nu är jag i Malmö och har precis haft möte med producenten och produktionen för idol tillsammans med Anders och Alexander och nu ska jag hoppa i sängen så att jag är pigg inför morgondagen kram L

image

 1. helen skriver:

  Saknar dig på Rix

  1. Helen skriver:

   Men ser självklart fram mot IDOL 🙂

   Kram från Boden 😉

 2. Skrattade gott igår när du berättade om ödlan på radio. Tack för att du är en bra förebild för alla där ute o bara pratar om hur stort ödlan ska ha det,o få det. Så ska det vara! Så många som skaffar o omplacerar till höger o vänster, noll ansvarskänsla för liven de tagit till sig. Vill man inte ha ansvar resten av djurens liv oavsett så skaffar man inga, precis som med barn. Heja heja!

 3. Hej Laila och Anders o Alexanders !
  Välkomna till min hemstad Malmö skall bli kul följa er i år igen, gillar inte att Anders skall flytta han är ju min Idol 🙁 sov gott Laila Du är fantstisk
  Kram på er alla

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..