Rörigt värre!

IMG_7199

Publicerat av: Mia Höglund

Skriver ett litet snabbt inlägg bara.
Känns som totalt kaos här hemma just nu! Möbler lite varstans. Flyttar runt och stökar till mer o mer. Det nyinköpta skåpet och korgstolen har en underbar placering mitt på golvet i vardagsrummet just nu i väntan på din rätta plats. Det mest idiotiska är att jag köper allt och planerar klart allt i huvudet och det dröjer minst 1 månad till innan sonen flyttar. Herregud stoppa mig någon!
Nåja, mycket ska ut på auktion och lite ligger på blocket nu när det stökas runt. Måste sälja massor av saker. Sonen vill inte ha gamla saker och jag kan inte spara allt. Dottern har rensat allt hon vill ha härifrån typ.
Ha det bra så hörs vi snart igen!

IMG_7197
IMG_7196

  1. sandra skriver:

    Kan nog hitta lite till, haha!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..