Dagarna flyger iväg!

image

Godmorgon på er! Dagarna flyger verkligen iväg och just nu så försöker jag verkligen att hinna med allt! Barn, skola, inflyttning och renovering, Idol och Rix morgonzoo!

image

Liam är glad för att hans pappa är tillbaka igen från USA så det känns också bra. Nu gäller det bara att hitta en lägenhet till Mason och helst på Lidingö så att Liam inte behöver åka så långt för att gå i skolan dom veckorna som Liam är hos sin pappa.

image

Som sagt igår skulle ju vara den första natten i det nya huset men tyvärr blev det inte så för att jag fick inte igång min tv så att vi kunde titta på tv och ha fredagsmys.  Men idag så ska jag fixa min tv så att vi har ett val om vi vi se på något ikväll.

image

Jag har redan börjat med att titta lite på mattor och möbler till huset vad tycker nu om dom här mattorna?

image

Stolen i sig är ju också snygg!

image

Jag får min soffa på tisdag och när jag fått den så kommer jag att bygga på resten av vardagsrummet. Jag har nämligen inga möbler alls till varken vardagsrum eller kök.

image

Kit ska få en nu säng och jag hittade den här roliga sängkojan på nätet men tyvärr så vet jag inte vart man får tag på den för sidan som den fanns på går inte att öppna.

image

Men mio hade en annan slags sovkoja så jag tänkte åka och titta på den idag!
Kram och godmorgon L

 1. Bella skriver:

  Hej Laila!

  http://www.kidsfactory.nl

  Den här tjejen gör gaaaalet snygga ”kojsängar”! Titta in på hennes sida och kontakta henne vetja.
  Tack för att du delar med dig av ditt liv!
  Kram

 2. Hej!
  Gillar att du uppdaterat flitigt på slutet!
  Jag har en liknande tröja, om inte likadan, som du har på översta bilden, vad använder du för bh under på den bilden?

 3. Hej Laila!

  Om du kommer läsa detta vet jag ej, men den 12 April ska jag söka till idol i Växjö och då vr du den jurymedlem som fått Växjö som din stad. Sedan idols start (7 år var jag) har jag velat söka till idol, men inte vågat. Jag har känt mig för dålig och osäker, men nu så, nu ska jag söka sista året då ni är med i juryn och det känns bra att veta att det är dig jag kommer få möta på min audition.

  Kram.

  1. helen skriver:

   Tro på dig själv å kör gärnet så går det bra ska du se 😀
   Lycka till kramar från Boden 😉

  1. laila skriver:

   Vad ses då kör hårt kram L

 4. Sara skriver:

  Tack vare att du har skrivit så ofta om farang har vi nu varit där – supergott!!! Tack för tipset!

  1. laila skriver:

   Kul att ni gillade det!

 5. Hej!
  Finns det möjlighet att få kontakt med dig och få lite råd? Skulle va uppskattat för jag ser verkligen upp till dig, så skulle kännas extra speciellt att få råd från just DIG <3

  Kram!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..