Första natten i huset!

image

Inatt sov jag och barnen för första gången i huset! Det blev lite upp och ner för jag har ju inte packat upp allt än så vissa saker fick vi klara oss utan! Som tex örngott och påslakan, jag letade mig blå och grön och samtidigt så försökte jag laga mat och kunde inte hitta olika köksredskap som jag var tvungen att ha för att laga till maten. Det blev en middag sittandes på golvet med en flyttkartong som bord. Otroligt lyxigt,  men mysigt var det ändå.  Jag kommer lägga upp lite bilder senare idag på det så ska ni få se. Just nu har jag tagit mig till Globen för att filma idol och jag har fått en väldigt tveksam
T-shirt av min stylist Gorjan. ..

image

förmodligen så är det såhär min stylist ser på mig men själv kan jag inte hålla med haha.

image

Igår träffade Kit och jag upp Lili och Lea för att gå och leka på Lek och Bus i Danderyd

image

Riktiga coolingar måste jag säga söta också för den delen.

image

image

Alltid lika kul att träffa min partner in crime Lili

image

Det gäller att ta spelet på största allvar!

image

Nu ska jag filma en stund hörs snart kram och hoppas att ni har en grym helg L

 1. Var kan man beställa tröjan !? Måste ha en !!

 2. fan skriver:

  en vacker riktig kvinna

 3. helen skriver:

  Underbart 😀

 4. Lotte skriver:

  Jag är ju nyfiken, lyssnade på er på radion i fredags, kom det någon röst som sa Laaaaailaaa på natten hahaha
  http://lotte4.blogspot.se

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..