Drömmar och verklighet

IMG_7300

Publicerat av: Mia Höglund

Vet inte hur många gånger jag vaknat inatt och försökt somna om.
Så mycket händer just nu så sömnen får komma i andra hand. Har svårt att slappna av och varva ner.
Det är roliga saker på G, tycker iallafall jag, och dom ska jag berätta om senare. Men att ha huvudet fullt av saker och idéer så det nästan kokar över är lika skit jobbigt som det är kul.
Som ni som följt mig ett tag redan vet så är jag så pass knäpp så jag kan gå upp och skriva ner saker mitt i nätterna för att jag ska komma ihåg dom. Det kan vara allt ifrån att komma ihåg att ta fram den där skålen tex till att komma ihåg hur jag ska ställa i ordning på ett skåp. Öh..?!
Precis som om det skulle vara viktigt…. Jo, minsann, för mig är det viktigt. Jag kan inte koppla av om jag inte får skriva ner det… Med rädsla att jag ska glömma bort det..
För mig är stilleben lika med konst. Man måste känna in, gå ifrån, ändra, ta kort, titta på kortet, ändra igen… Osv. Kan tänka mig hur svårt det var att göra sådant innan mobilerna kom..
Det här med att ta kort..
Ställa i ordning, gå ifrån, ta kort.. Vänta en vecka på framkallning.. Ändra.. Hihi jobbigt!
Men jag drömmer ofta om inredning.. Drömmer faktiskt.. Att jag befinner mig i ett torp.. Det är en dröm jag även har på riktigt.. Jag kan känna doften, ta på de vackra väggarna, fixar maten på järnspisen, tänder en brasa i kakelugnen! Alltså  Tänk vilken dröm!
Mina drömmar är ofta verkliga, vad det än gäller. Ska berätta om en dröm som slår typ alla rekord;

En gång för många år sedan drömde jag att jag och min barndomskompis hoppade på runda stora stenar i ett vatten bryn och hon ledde. Då tänkte jag att nej jäklar hon ska inte vinna! Så jag tog sats…. Observera i drömmen! Och hoppade !! Och himmel vad jag hoppade!! Jag hoppade på riktigt upp ur sängen fast jag sov och slog huvudet i en garderob som stod vid sängen!! Jag slog i pannan så det sprack upp ett sår och min man satte sig upp och undrade vad i helsefyr som pågick! Herregud! Mitt i natten!
Kommer ihåg att mina kära kollegor skrattade så de höll på och dö när jag berättade varför jag var blå i pannan och hade skärsår.
Riktigt så illa går det inte när jag drömmer om inredning men vem vet, jag kanske får för mig att flytta på nåt tungt skåp eller nåt i sömnen och välter det eller nåt.
Så sov lugnt alla där ute!!

Kram på er!!

IMG_7297
IMG_7298
IMG_7299

 1. Janet skriver:

  Hej Mia!
  Du är välkommen och bo i lilla stugan så kan du laga mat på järnspisen och värma upp stugan med kakelugnen. Hihi
  Nyfiken på vad du har på g. Kram

  1. Mia skriver:

   åh Janet!! Jag kommer!! Hahaha!! Älskar ert place!! Kram

 2. Lena L skriver:

  Det var nog bland det roligaste jag varit med om, när du berättade det på jobbet! Fast det finns ju några episoder till!! 🙂 Kram

  1. Mia skriver:

   hahaha Lena och jag minns det som det var igår! Hur mycket ni skrattade!! Sjukt!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..